Autor Wątek: unleasx itp.  (Przeczytany 4391 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

dziunda

• Pionier
  • *
  • Reputacja: 0
unleasx itp.
« dnia: Marca 08, 2006, 10:27:34 am »
Witam
Od paru dni w celach poznawczych bawie sie Puchatym :)Wczesniej uzywalem evox a teraz staram sie skupic na unleashx i stad pare pytan:

1 Gdzie w unleashu moge wrzucic skiny ,w evox byl oddzielny folder skins tutaj niestety nic takiego nie ma ,a warto byloby cos dodac
2 Dlaczego po wyjsciu z XBMC do dasha laduje mi sie oryginalny M$ a nie unleash?
3 W evox'ie plytke z filmem DVD wlaczalem poleceniem uruchom dvd niestety w unleash mi to nie dziala i recznie musze wybrac program ,ktory to uruchomi
4 Czy nie latwiej przskakiwac miedzy dashami poprzez instaler ? widzialem tam opcje upgrade dashboardow i zmiana ta trwa naprawde krotko
5 Czy mozna poprzez Puchatego zainstalowac wszystko od poczatku rownoczenie nie formatujac partycji F (gry )?Probowalem roznych kombinacji niestety za kazdym raze formatuje mi i ta partycje .Z tego co widzialem istnieje tylko mozliwosc "oszczedzenia" save'ow z gier
6 Zauwazylem ,ze w unleashu po wrzuceniu plytki z danymi ,w tym przypadku ze skinami ,system zalicza zwieche ,w evox tego nie zauwazylem ,wszystko smigalo bez zarzutow .Do kopiowania danych uzywalem np.XBMC
No to narazie chyba tyle
Pozdrawiam

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
unleasx itp.
« Odpowiedź #1 dnia: Marca 08, 2006, 12:02:52 pm »
Człowieku tam w zakładce SYSTEM masz od ciula i ciut ciut ustawień. To tam ustawiasz gdzie masz Skiny, czy płytki z filmami i grami mają startować automatycznie :]..Pogrzeb trochę więcej w ustawieniach i nie panikuj :P

dziunda

• Pionier
  • *
unleasx itp.
« Odpowiedź #2 dnia: Marca 08, 2006, 12:11:43 pm »
a czy Ty sadzisz ,ze maly problem i od razu glowa w piasek ??hehe
nie za bardzo da sie zmienic sciezke dostepu dla skinow od tyle

Vitryna

• Budowniczy socjalizmu
unleasx itp.