wiesz dzisiaj znalezc dluga gre bez multi to raczej rzadkosc
I to jest najgorsze w grach obecnej generacji, albo jesteśmy skazani na długie i graficznie badziewne gry, albo krótkie perełki. Trochę wyolbrzymiam, ale...
Kup i przejdź Bioshocka. Gra jest przepiękna graficznie (najładniejsza gra w jaką grałem i widziałem), a do tego jest bardzo długa i naprawdę różnorodna. Po prostu arcydzieło.
a mam nadzieje żeby nowy Ratchet był dłuższy od 3 albo chociaż żeby nie było nudnych zadań w stylu zbierania kryształów z kanałów.
Też mam nadzieję, że nowy Ratchet będzie bardziej przypominał dwójkę, niż trójkę. Nie wiem dlaczego R&C3 dostawał takie wysokie oceny (same 9ki, tak jak dwójka), skoro był grą znacznie mniej ciekawą od poprzedniej części. W R&C3 (jak i późniejszych częściach) dało się zauważyć przerost formy nad treścią. Oby w nowym Ratchecie było inaczej.
O długość się nie martwię. Pewnie będzie ok 15h na przejście i drugie tyle na zdobycie wszystkich bonusów. Szkoda, że w Ratchecie nie będzie achievementów (nie linczujcie mnie
), bo do tej gry bardzo by się przydały i mobilizowałyby do wyciśnięcia wszystkich soków.