Autor Wątek: Forumowy Zlot  (Przeczytany 31180 razy)

0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.

Aras

• Pawka Morozow
  • Reputacja: 1
  • Hige!
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #40 dnia: Kwietnia 09, 2006, 18:32:09 pm »
a mnie tam na e3 nie ciągnie i nigdy nie ciągło, nie wiem czemu ale granie w wersje demo nigdy mnie nie podniecało, co mi po tym? pozatym TŁOK w dniach otwarytych dla zwiedzających prze-ogromny więc nie dośc że grałbym w demówki to jeszcze dwie godziny bym sobie postał w kolejce, pograł 5 minut i jeszcze głosu z gry nie słyszał bo hałas na e3 to sprawa oczywista. Co was tam ciągnie?

co innego zlot GO tu to bym z checią zachaczył by poPESować w doborowym gronie :wink:

a moze by tak był w Poznaniu, w KRĘGU? Don załatwisz? :wink:  :wink:
Pokaż mi jak spamisz, a powiem Ci jakim jesteś człowiekiem

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 0
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #41 dnia: Kwietnia 10, 2006, 17:03:26 pm »
Na miejsce zlotu proponuje Warszawe- w koncu centrum Polski wiec kazdy ma blisko :wink:

Czas: wakacje.

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #42 dnia: Kwietnia 10, 2006, 17:10:52 pm »
Na miejsce zlotu proponuje Warszawe- w koncu centrum Polski wiec kazdy ma blisko Wink

Czas: wakacje.

Mi tam pasuje. Dobra kto teraz mieszka w warszawie i kto może zorganizować jakiś lokal.
A skoro lokal to trzeba będzie zapłacić więc jak ktoś juz jakąś miejscówke znajdzie to nie obędzie się bez jakiejś składki. No ale na szczęście nie koniecznie trzeba wynajmować, może ktoś ma swój jakiś dobry teren.

McJohn

• Człowiek dobrej roboty
  • Gdzie jest Dickinson?!
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #43 dnia: Kwietnia 10, 2006, 17:37:49 pm »
Cytat: "Derek"
Mi tam pasuje. Dobra kto teraz mieszka w warszawie i kto może zorganizować jakiś lokal.

Ja mieszkam, ale odpadam raczej. Nie wiem po prostu kiedy sam będę wyjeżdżał, ani dokąd, ani na ile.. Jedynym stałym terminem u mnie to koniec sierpnia, kiedy to jadę na polcon, albo ZFN;]

Może, jak się dowiem jak u mnie stoją terminy wyjazdów, to się rozejrzę:). Szkoda by było taką szansę stracić.
War, war never changes. Waiting for Fallout 3.

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #44 dnia: Kwietnia 10, 2006, 18:13:50 pm »
Cytat: "Miazga"
miazgus napi***alal sie z wlascicielem osrodka

o czymś nie wiem? o_O wg. naocznych świadków była to jedynie kłótnia obyczajowa, żadne akty fizyczne ani nic z tych rzeczy :twisted:

Miazga, a ja Cię lubiłem i uważałem za kogoś normalnego... O_o

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #45 dnia: Kwietnia 10, 2006, 18:15:52 pm »
a czemu już mnie nie lubisz?

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #46 dnia: Kwietnia 10, 2006, 18:17:59 pm »
Bo z tego, co przeczytałem, to zachowujesz sie jak drechol :P

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #47 dnia: Kwietnia 10, 2006, 18:22:29 pm »
Bo z tego, co przeczytałem, to zachowujesz sie jak drechol

Mi to sie raczej wydało śmieszne niż jakieś perfidne zachowanie dresa.

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #48 dnia: Kwietnia 10, 2006, 18:26:09 pm »
Ehhh tak, kocham to - przecztanie kilku opowiastek i wyciąganie wniosków. Nie byłeś tam, nie wiesz o co i jak poszło, to prosze cię, bądź tak miły i mnie nie nazywaj dresem, bo to tak, jakbyś dał mi obuchem w morde. Kierownik wyskoczył na nas z psem, zaczął mnie szarpać i coś tam sie odgrażać, a ku jego zdziwieniu nie podkuliłem ogona i nie uciekłem do domu, wiec doszło do kłótni, w której z obu stron posypało się sporo mięcha :P Ok, napisałem to już chyba z dziesiąty raz, mam nadzieje, ze ostatni. Jak coś niejasne, to na PM.

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #49 dnia: Kwietnia 10, 2006, 18:34:36 pm »
Cytat: "Miazga"
Ehhh tak, kocham to - przecztanie kilku opowiastek i wyciąganie wniosków. Nie byłeś tam, nie wiesz o co i jak poszło, to prosze cię, bądź tak miły i mnie nie nazywaj dresem, bo to tak, jakbyś dał mi obuchem w morde. Kierownik wyskoczył na nas z psem, zaczął mnie szarpać i coś tam sie odgrażać, a ku jego zdziwieniu nie podkuliłem ogona i nie uciekłem do domu, wiec doszło do kłótni, w której z obu stron posypało się sporo mięcha  Ok, napisałem to już chyba z dziesiąty raz, mam nadzieje, ze ostatni. Jak coś niejasne, to na PM.

Ech, bo wiesz, ja nie lubie dresiarstwa i jestem wyczulony na to :P

No dobra dobra, jest ok. Sorry za urażenie... Ale ja ogólnie nienawidze dresiarstwa.

Miazga

• Marynarz z Potiomkina
  • lol pozdro rasta power
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #50 dnia: Kwietnia 10, 2006, 18:38:31 pm »
A kto lubi :]
ehh, przez pare osob z pewnego forum pewnej strony internetowej (nie, nie bede nazywał po imieniu :roll:) ta kłótnia obrosła w legendę (i potem taki Greg pisze, ze sie napier****em z kierownikiem :lol:), zupełnie niepotrzebnie... zreszta, nie chce mi sie juz do tego powracać. EOT.

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #51 dnia: Kwietnia 10, 2006, 18:41:09 pm »
Dobra, ja też nie lubię dresiarstwa, ale to co Meduz zrobił wcale nie podchodzi pod "dresiarstwo" szeroko rozumiane. Po prostu nie dał d*py. Dresiarz pobiłby kierownika za to, że sobie idzie, a Miazga raz, że nikogo nie pobił, a dwa - miał powody by zachować się w tym wypadku tak, a nie inaczej.

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #52 dnia: Kwietnia 10, 2006, 18:42:59 pm »
Dobra, ja też nie lubię dresiarstwa, ale to co Meduz zrobił wcale nie podchodzi pod "dresiarstwo" szeroko rozumiane. Po prostu nie dał d*py. Dresiarz pobiłby kierownika za to, że sobie idzie, a Miazga raz, że nikogo nie pobił, a dwa - miał powody by zachować się w tym wypadku tak, a nie inaczej.

trzy, miazga nie nosi dresu  :wink:

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #53 dnia: Kwietnia 11, 2006, 16:10:34 pm »
Zdawało mi sie ze jest jedno zdjecie djprodigiergow w albumie, ktory ma własnie na sobie dresy :lol:
Kolejny Turniej Zelaznego Pytola tym razem w Mszczonowie, niestety sora chlopaki, ale kanciapa ma tylko miejsca na 5-6 osób, wiec tylko ci co maja wtyki beda na imprezie :D (wszyscy z forum jakby co:p)

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #54 dnia: Kwietnia 11, 2006, 16:41:24 pm »
Cytat: "Ako"
Zdawało mi sie ze jest jedno zdjecie djprodigiergow w albumie, ktory ma własnie na sobie dresy

A mnie się wydaje, że pojęcie "dres" nie odnosi się do przewiewnego ubioru, a raczej konkretnego typu zachowania. A to, że ów osobnicy akurat w tego typu odzieży gustują, to już fakt raczej nieistotny ;).

Tarniak

• Gość
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #55 dnia: Kwietnia 11, 2006, 17:18:41 pm »
Jednakże rys historyczny nazwy jednoznacznie wskazuje na pochodzenie kreszowe :D.

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #56 dnia: Kwietnia 11, 2006, 17:23:53 pm »
Tak, ale przyklad podany przez Ako nie wskazywał na historię tegoż zagadnienia, tylko omawiał teraźniejsze upodobania Dj'aProdigy w związku z ubiorem. Z ogólnym pojęciem dersiarstwa nie miało to - jak sam widzisz - większego związku ;).

setezer

• Marynarz z Potiomkina
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #57 dnia: Kwietnia 11, 2006, 17:34:19 pm »
Nie znacie dobrze historii dresa. Otoż biedni ludzie w Chile nie mogąc wytrzymać okupacji Meksyku stworzyli super tajną broń. Wykreowali na jednym z rolników wojownika doskonałego - DRESA. Zniszczył on wszystkich złych Meksykanów i napił się tequilli, a potem popłynął wpław do Polski. Zapodnił jakąś kozę i narodziło sie pokolenie dresiarzy. Nie ma okupacji no to dresy zamiast walczyć z złem walczą z nudą plując na staruszki i debatując na tak ważne dla ludzkości tematy jak "A jak głęboko włożysz palec do nosa?". Oto cała historia. Sam ubiór zaś powstał w wyniku wielkiej fali czekolady na pola ortalionu, czytałem też coś o inwazji zmutowanych ryb z mat-planety.

osób, wiec tylko ci co maja wtyki beda na imprezie Very Happy (wszyscy z forum jakby co:p)

Ufo ci mówił kto będzie gościem specjalnym? Odzywam się na mówię-mówię.

electronic_punk

• Człowiek dobrej roboty
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #58 dnia: Kwietnia 11, 2006, 20:10:28 pm »
Zdawało mi sie ze jest jedno zdjecie djprodigiergow w albumie, ktory ma własnie na sobie dresy

Ale Ako, tak jak mówi Casper: dres to zachowanie. Zresztą już od dawna nie chodzę w tym dresie.

Swoją drogą fajnie odmieniłeś moją ksywę :P

Cytat: "setezer"
Nie znacie dobrze historii dresa. Otoż biedni ludzie w Chile nie mogąc wytrzymać okupacji Meksyku stworzyli super tajną broń. Wykreowali na jednym z rolników wojownika doskonałego - DRESA. Zniszczył on wszystkich złych Meksykanów i napił się tequilli, a potem popłynął wpław do Polski. Zapodnił jakąś kozę i narodziło sie pokolenie dresiarzy. Nie ma okupacji no to dresy zamiast walczyć z złem walczą z nudą plując na staruszki i debatując na tak ważne dla ludzkości tematy jak "A jak głęboko włożysz palec do nosa?". Oto cała historia. Sam ubiór zaś powstał w wyniku wielkiej fali czekolady na pola ortalionu, czytałem też coś o inwazji zmutowanych ryb z mat-planety.

O_o

Setezer, chyba chcesz być zabawny, ale niestety niezbyt Ci wychodzi... Czy tylko ja tak uważam?

ÓFO

• Marynarz z Potiomkina
  • ale mi ręce gównem śmierdzą :x
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #59 dnia: Kwietnia 11, 2006, 21:25:31 pm »
wszyscy z forum jakby co:p

no nie wszyscy, bo Zenon dostał bana  :lol:

Kolejny Turniej Zelaznego Pytola tym razem w Mszczonowie, niestety sora chlopaki, ale kanciapa ma tylko miejsca na 5-6 osób, wiec tylko ci co maja wtyki beda na imprezie  (wszyscy z forum jakby co:p)

tak panowie.
Z przyjemnością bym was wszystkich zaprosił na Fabryczną, ale warunki mi na to nie pozwalają :cry: .
Po turnieju zapodam kilka zdjęć do albumu. Jeśli interesujue was zdjęcie pijanego setezera to zapraszam :D
oj będzie się działo... :mrgreen:

Geba

• Towarzysz
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #60 dnia: Kwietnia 11, 2006, 21:58:04 pm »
Geez, ale wy spamujecie :D
A tak w topicu, to ja chętnie się mogę zjawić, o ile takowy zlot miałby mieć miejsce - ktoś wspominał o Wawie - ja popieram, jako, że każdy ma tam blisko, centrum Polski w końcu ;) Jak będzie wiadomo co i jak, to potwierdzę or sth, na razie jestem na tak.

Havana

• Tajny współpracownik
  • PSN - Havcio
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #61 dnia: Kwietnia 12, 2006, 09:04:19 am »
Cytat: "Geba"
A tak w topicu, to ja chętnie się mogę zjawić, o ile takowy zlot miałby mieć miejsce - ktoś wspominał o Wawie - ja popieram, jako, że każdy ma tam blisko, centrum Polski w końcu  Jak będzie wiadomo co i jak, to potwierdzę or sth, na razie jestem na tak.

nie jestem monotematyczny czy cos, ale wawa !! przeciez nie opłaca się jezdzić z miasta na wieś, no chyba ze jakies agroturystyczne atrakcje będą  (dyskoteka w remizie lub sztachetobranie)

a tak poważnie - to zlot może być gdziekolwiek, pytaniem jest natomiast czy bede mial wolne w pracy :]

Cosmaty

• Gość
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #62 dnia: Kwietnia 12, 2006, 21:45:01 pm »
Taaaak, zapewne pomysł wypali tak samo jak ten, co w topicu o ludziach z Warszawy wypalił ;]
O ile będzie gdzieś w okolicach stolicy to mogę się zjawić, za daleko tyłka nie chciałoby mi się ruszać, a tak to, czemu nie...

//Edit
Walker to samo mogę napisać w temacie każdego innego miejsca :/

Walker

• Pontifex Maximus
  • Marynarz z Potiomkina
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #63 dnia: Kwietnia 12, 2006, 21:45:55 pm »
noo warszawa, aby male 300km :|

Hubi

• Marynarz z Potiomkina
  • Poznasz głupiego po czynach jego.
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #64 dnia: Kwietnia 13, 2006, 10:49:22 am »
Cytat: "walker_san"
noo warszawa, aby male 300km

Co za problem :) Wsiadasz do pociagu i za "kilka" godzin jestes na miejscu.
Chciec to moc :wink:

_invictus

• Gość
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #65 dnia: Maja 15, 2006, 13:27:03 pm »
jak zlot jakiś dojdzie do skutku - będzie w miarę blisko [do 300km] i urlop mi styknie - będę.

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #66 dnia: Maja 15, 2006, 13:38:55 pm »
Ja bym proponował juz jakąś wstępną liste zrobić kto jedzie.
A potem pomyślimy co gdzie jak. Więc wpisywać się.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #67 dnia: Maja 15, 2006, 18:43:13 pm »
Ja z UFO raczej na bank bysmy sie wybrali na takie spotkanie. Ale i tak pewnie nic z tego nie wyjdzie, chociaz kto wie :) mozliwe jest wszystko :roll:

Renshu Clan

Renshu Clan Ako, UFO, Gawlisz, Zgieru, Gutek, Filo, Mysza, Tsubasa, Sheva, Luki_k

Sowa

• Proletariusz
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #68 dnia: Maja 15, 2006, 18:59:33 pm »
Ehh szkoda, że większości z was pasuje Wawa. Bo ja z Łodzi... chociaż to nie tak daleko :wink:

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #69 dnia: Maja 15, 2006, 20:24:11 pm »
Prawdą jest, że na bank nie uda Wam się zorganizować niczego samodzielnie, więc lepiej umówcie się na jakiś oficjalny zlot, np. Fanów Nintendo, tudzież RE. W takich wypadkach zawsze cała organizacja jest załatwiona, w dodatku nawet z noclegiem. Oczywiście, zawsze znajdą się osoby, którym będzie przeszkadzać odległość, ale - jak to mówią - dla chcącego nic trudnego. Ja sam pojawiłem się już na dwóch zlotach, które organizowane były bardzo daleko od mojego miejsca zamieszkania(calonocna podróż do Krakowa na ten przykład) i wcale nie narzekałem na przebyte kilometry.

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #70 dnia: Maja 15, 2006, 20:25:46 pm »
Ano racja, na zlotach jest wszystko zorganizowane juz, lepiej, lub gorzej, ale zawsze. No to kiedy najblizszy zlot jest? Nintendo? W krakowie? mam daleko, ale postaram sie pojechac!

Renshu Clan

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #71 dnia: Maja 15, 2006, 20:29:58 pm »
Najgorsze jest to że w polsce  zloty są 2 razy do roku :/ W sumie to chyba nie ma większych imprez poza zlotem Nini i RE. Może ktoś podać konkretne daty wszystkich zlotów przewidzianych w tym roku?

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #72 dnia: Maja 15, 2006, 21:53:53 pm »
Jak GO się nie uda zrobić zlotu, to ja zapraszam na :
http://club.juvepoland.com/text.php?id=31

Zabawa będzie przednia, wystarczy zobaczyć program zlotu :).

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #73 dnia: Maja 15, 2006, 21:56:11 pm »
Jak GO się nie uda zrobić zlotu, to ja zapraszam na :
http://club.juvepoland.com/text.php?id=31

Zabawa będzie przednia, wystarczy zobaczyć program zlotu Smile.

Chyba każdy znas ma na myśli zlot o tematyce konsolowej.
Bo jak by tak nie było to równie dobrze możemy się wszyscy spotkać na koncercie mandaryny.

jay jay

• Marynarz z Potiomkina
  • Reputacja: 18
  • Terror of unexpleainable
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #74 dnia: Maja 15, 2006, 21:57:15 pm »
to wam nie wystarczy ciągłe sprzeczanie się na forum ? :lol:
''Don't take advice from anyone'' - Robert Altman.

mowafilmowa.wordpress.com
magivanga.wordpress.com
booklips.pl

Casper

• Człowiek dobrej roboty
  • I love secret agents
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #75 dnia: Maja 15, 2006, 22:05:42 pm »
Cytat: "Derek"
Chyba każdy znas ma na myśli zlot o tematyce konsolowej.
Bo jak by tak nie było to równie dobrze możemy się wszyscy spotkać na koncercie mandaryny.

Uwierz mi, że takie zloty mają niewiele wspólnego z konsolami :].

Derek

• J-23
  • Czego nie wiesz?
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #76 dnia: Maja 15, 2006, 22:09:55 pm »
Uwierz mi, że takie zloty mają niewiele wspólnego z konsolami :].

No ja wiem, ale po co wbijać się na zlot zlot juve poland? Jakiś chociaż konsolowy klimacik by sie przydał. Mały bo mały bo nikt nie bedzie pamiętał ale to zawsze coś.
Casper ale przynajmniej pierwsze 60 minut może przypominac zlot konsolowy.

Ibra

• Marynarz z Potiomkina
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #77 dnia: Maja 15, 2006, 22:29:53 pm »
Uwierz mi, że granie w PES będzie zajmowało 3/4 nocy :)

Misterbuu

• Gość
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #78 dnia: Maja 15, 2006, 22:30:47 pm »
nie widze problemu...nawet jeżeli by był w Wawie...jest ktoś kto by startował pociągiem z katowic?jak tak to możemy razem sie zabrać...pozatym możemy wytoczyć petycje do Redakcji GO aby taki zlot zorganizowała...nocleg,piwo,dziewczyny,gadżety,jakieś pokazy..ogólnie,żeby było coś dla młodszych i starszych tygrysków...jestem pewien że jakby sie zebrało tak gdzieś ze 100 osób to by takie coś zrobili...kto wie..może za 10 lat urośnie to do rangi targów E3,a Gameonly będzie serwisem ogólnoświatowym..ech...marzenia... :roll:

Ako

• Marynarz z Potiomkina
Forumowy Zlot
« Odpowiedź #79 dnia: Sierpnia 11, 2006, 09:50:46 am »
No w Mszczonowie własnie odbywa się Turniej Żelaznego Pytola 7. Wczoraj do UFO zawitał dcf, Gawlisz (z naszego klanu Renshu) i Linki  Co prawda ja niestety pracuje, ale wczoraj prosto z pracy od razu do nich poleciałem, juz na samym poczatku byly niesamowite jaja. :lol: Dcf zarzadził  jak nazygal UFO do kibla, a potem do kosza na smieci, ktory byl dziurawy troche :lol: A ja miedzy czasie grałem z Linkim w DoA Xtreme i podziwialismy.. ekhem grafike ;)  Potem sie wybralismy na karaoke na park, Gawlisz juz po kilku piwkach chcial spiewac ze mna i z UFO, ale ja bylem za trzezwy zeby w swoim miescie spiewac przy ludziach :D No ale dzis impreza i wszyscy walimy (jeeea)
 8)

Renshu Clan