Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
Gdzie to ogladales, w jakiej jakosci full hd, wiesz wiele osob sciaga filmy co maja 2GB w 1080P, a potem cos mowia o jakosci, gdzie maja 1,5-2Mbps. Zas w wersji BD masz miedzy 30-40Mbps. Minimum to 5Mbps by mowic o jakosci w HD. Zemsta Shitow nie jest najgorsza.
@ MasterOK, czepiasz sie. Gdzie to ogladales, w jakiej jakosci full hd, wiesz wiele osob sciaga filmy co maja 2GB w 1080P, a potem cos mowia o jakosci, gdzie maja 1,5-2Mbps. Zas w wersji BD masz miedzy 30-40Mbps. Minimum to 5Mbps by mowic o jakosci w HD. Zemsta Shitow nie jest najgorsza.
Przy tej okazji napiszę, że przy mnogości opcji kupna biletów na VII Epizod kumpel nieświadomie poszedł na wersję z dubbingiem i miał niezłe zdziwko przy pierwszej wypowiedzianej kwestii
W sam raz dla Devilka.
Piłka nożna vs wrestling
Tylko w piłce jest sport plus udawanie a we wrestlingu tylko udawanie. Pozdrawiam.
Cytat: windomearl w Stycznia 10, 2016, 20:56:28 pmTylko w piłce jest sport plus udawanie a we wrestlingu tylko udawanie. Pozdrawiam.Tylko że we wrestlingu nie udają że udają, a w piłce nożnej udają że nie udają i jeszcze im się udaje tym udawaniem coś ugrać.
Cytat: Wulfen w Stycznia 06, 2016, 23:15:35 pmCytat: andryush w Stycznia 06, 2016, 22:36:51 pmTaki niespodziewany zakup, zapowiada się ciekawie.Ty chyba lubisz sf Ale ty człowieku jebniety jesteś, żal czytac takiego leminga
Cytat: andryush w Stycznia 06, 2016, 22:36:51 pmTaki niespodziewany zakup, zapowiada się ciekawie.Ty chyba lubisz sf
Taki niespodziewany zakup, zapowiada się ciekawie.
SF to było oskarżenie Sumlińskiego.
Wulfen jaki fail. Mam pomysl. Kup te dwie okladki co dalem. Potem wrocisz do Sumlinskiego. Obiecuje.
Śmiesznie że śledzisz ten funpage
jebaniutki
Czekałem, aż mu się te kudły w coś wkręcą i się nie doczekałem