Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
bawi mnie fakt, że konserwy nie wyśmiewają/gardzą 8-godzinnym dniem pracy, 5-dniowym tygodniem pracy oraz płatnym urlopem. przecież to też są "zasługi" lewicy
jak tak pomyśle to nie znam nikogo kto tak pracuje a przynajmniej mi sie nikt nie przypomina.
TAKI jest groźny! Głos z budy: Smieszne, ale wystarczy juz. Najpierw grożenie w shoutboxie, teraz obrażanie tu + zaśmiecanie tematu. Ogarnij się.Miałem napisać "do budy", ale jak widać już tam siedzisz.Głos z budy: Masz 24h na przemyslenie swojego zachowania
Cytat: s00s w Listopada 11, 2016, 19:41:32 pmnie kumam konserw. brzydzą się wszystkim co lewackie, a płaczą bo ich pejsaty ze swojego portalu wyrzuca Jest takie powiedzenie że kapitalista sprzeda lewakom sznur na którym go powieszą. I to jest taka sytuacja. No ale to działa też w drugą stronę. Jak ja czy inny Leszek bierzemy pieniądze z unii i śmiejemy się lewakom w twarz, że są tacy głupi i nam te pieniądze dają.
nie kumam konserw. brzydzą się wszystkim co lewackie, a płaczą bo ich pejsaty ze swojego portalu wyrzuca
Nazywaj to sobie jak chcesz, ale to zwykła hipokryzja.
Cytat: s00s w Listopada 12, 2016, 23:32:47 pmbawi mnie fakt, że konserwy nie wyśmiewają/gardzą 8-godzinnym dniem pracy, 5-dniowym tygodniem pracy oraz płatnym urlopem. przecież to też są "zasługi" lewicy jak tak pomyśle to nie znam nikogo kto tak pracuje a przynajmniej mi sie nikt nie przypomina.
A może jednak...?
Moja miesięczna córeczka pokazała mi dzisiaj faka i musiałem przerobić Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Kup transmisję PPV z dwóch ostatnich walk Adamka, obejrzyj trzecią ostatnią walkę za darmo!
Za każdym razem gdy widzę:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)to kojarzy mi się z tym:
Być może przykłada się do swojej pracy. Sony płaci Kinga gra. Pytanie tylko czy gdyby nie praca to w ogóle by grała. Coś czuję, że nie bardzo. Ale to nie ten temat.
Trzeba sprawdzić jej profl na psn. Zobaczymy ile pucharów
AAAAAA, wziął mi? Wziął mi?
Ubisoft co za firma...
Niestety ma prywatny profil na PSN Profiles i nie da się sprawdzić. Ale w BF Hardline natłukła 176h (albo ktoś na jej koncie).
1:10Ubisoft co za firma...