Głosów w sumie: 33
Głosowanie skończone: Grudnia 02, 2008, 17:12:49 pm
jest tu jakiś ktoś z możliwoscia banowania?
Cytat: CancerPL w Stycznia 22, 2015, 19:02:48 pmjest tu jakiś ktoś z możliwoscia banowania?Możesz sam usunąć swoje konto. Nie potrzeba żadnego ktosia.
Aphex Twins. Może się jej poj**ało z:
Mały odzew ale mam dis troche wolnego czasu wiec wrzucam.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Przejadły mi sie moje kartofle, wiec postanowiłem zmienić na inne. Zakupiłem wiec worek na próbę na zamojskiej giełdzie. Nawet smaczne ale szału nie ma. Dalej trzeba bedzie szukać Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Zakupiłem równiez na tej giełdzie zacne buciki znanej i lubianej firmy Lemigo. Budziki są lekie i wytrzymałe za dość niewielką kwote 35zł grzechem byłoby nie kupićSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Zajrzałem również do hurtowni mięsnej i zakupiłem tam dwie mortadele. Jedna 7,50zł za kilo, druga 7,90zł. Łacznie 3,58kg.Byłbym zapomniał, kupiłem również pół kilo salcesonu parzonego o delikatnym smaku. 11,50zł za kilo. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)W drodze powrotnej wstąpiłem do jakiegoś sklepu a tam zobaczyłem taki o to trunek. Delikatna nuta zachodnich wzgórz polski, nader mocno wyczówalna. Niesamowity aromat świeżych owoców idealnie pasuje do kanapki z salcesonemSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Podczas wizyty w biedronce moim oczom ukazało sie pudełko bananów mojej ulubionej firmy TURBANA z kolumbii. Nie jest to tak znana marka jak chiquita ale w smaku i aromacie banany z turbana przewyższają je po trzykroć.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)kupiłem na allegro również gre Cień mordoru. Jakiesz było moje zdziwienie gdy otworzyłem pudełko. W srodku oprócz płyty znajdowały sie banknoty z podobizną zacnego króla Władysława, jak wszyscy historycy doskonale wiedzą był on dużo lepszym królem od Kazimierza. Sam darzę go również wiekszą sympatią i wole jego podobiznę na banknotach. Użytkownik allegro zapewne miał skrytke w pudełku z grą i zapomniał ją opróżnić przed wysłaniem.
Jedna na zachętę.Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cena Evolve (299 zł) w PS
http://www.tvp.info/18812578/falszywy-major-niczym-dyzma-brylowal-na-uroczystosciach-dostal-nawet-medal-z-rak-posla-wpadl-przez