Nie chce juz polemizowac, ale na forum hdtv jakos Iras zawsze sie zgadzasz np. z Gumeru ( pisal wlasnie, ze 100 Hz daje super efekt).
Dla Gmeru 100Hz jest super, a dla mnie ważniejsza jest świetna czerń. Ten "brak płynności" mnie nie przeszkadza, a kiedy oglądam w nocy jakiś horror i zamiast czarnego mam podziwiać szary, zalewa mnie krew. Nie mam potrzeby przekonywać Gmeru że "100Hz jest be", bo to jest jego prywatna opinia i on ma do niej prawo. Ja mam inną i wole co innego.
Butcher`em (pisze, ze M61 nadal wyswietla lepszy obraz niz R71),
Porównywalny. Jako minus M61 trzeba wymienić brak profilu gracza i brak idealnego rozciągnięcia sygnału 4:3. Opinie są podzielone, a ponieważ olewam oba te modele (mam lepszy
) nie widzę powodu, żeby w tej dyskusji uczestniczyć. Swoją drogą, że R71 jest lepszy, nigdy nie napisałem - wręcz przeciwnie.
Lizarazem ( wspomia, ze wedlug niego czern jest lepsza w M71 niz w X2000, ktory jest o klase wyzszy od V ( a miedzy V i X jest jeszcze W )
V nie jest o klase gorszy od X - pierwszy jest HD Ready, drugi full HD, ale to nie oznacza, że V ma wszystko słabsze - ma inną rozdzielczość matrycy.
Zresztą jak tak dokładnie czytasz HDTVPolska, również tam piszą o lepszej czerni w V2000.
Skoro Ty widzisz to inaczej to czemu na tamtym forum tego nie wspominasz tylko tutaj?
Żeby paru frajerom na tym forum "sprzedać" telewizor Sony*
Staram się podzielić z użytkownikami GO wiedzą nabytą przez ostatnie pół roku i swoimi subiektywnymi opiniami.
Pozatym czemu mialbym nie wierzyc ludzia, ktorzy mieli juz przyjemnosc testowac odtwarzacze stacjonarne HD-DVD, Blu-ray, ktorzy wiedza co to prawdziwe HD?
Nikt ci nie każe im nie wierzyć, tylko naucz się odróżniać subiektywne opinie od faktów!
Zapewne tak jak ja, nie widziales jeszcze w zyciu pozadnego, prawdziwego materialu HD, a mowisz, ze Twoj V2000 jest lepszy, bo porownales LCD przy jakims upscalingu z dvd w markecie.
I znów gó*no wiesz, jak i przy czym porównywałem, a mimo to się mądrujesz. Sygnał z nboxa (Discovery HD, Luxe HD) to jest prawdziwy materiał HD, również gry i pliki multimedialne z X360 to najprawdziwsze HD, a stacjonarny odtwarzacz blu-ray Samsunga, z odpalonym demem, również widziałem.
Mogłeś zostawić, pasowałby z tym do PS3
Goń się
Posmakowałem już "fortepianowej czerni" i wiem, że dokąd nie wyjdzie czarna matowa lub biała, nowa konsola Sony u mnie nie zagości
*joke