wy tu sie klocicie o fajne TV a ja jeszcze nawet nie mam xboxa 360 ;P gdzie 2 sie kloci tam 3 korzysta ;PPP to moze ktorys z was mi pozyczy xa ;P hehehehe
co do tych pixeli to qrde dochodze do takiego wniosku ze przeciez PIXEL moze zapalic sie na dany jeden kolor tyko jeden co nie
to w takim razie tak samo jest z paleta barw jak patrze na rozne tv LCD to jeden ma 6 a drugi 12 milionow kolorow az taka roznica ??? to chyba taka juz jest widoczna ;] ale 6 milionow to maja te mniejsze TV 30 cali a 12 to juz te powyzej 40 cali, wiec za tym idzie chyba ze i rozdzielczosc tv bedzie znacznie mniejsza
ja sie jakos bede upieral przy fakcie ze im mniejszy TV tym i tak mniejsza rozdzielcosc, bo skoro na tv 40 cali max rozdzielczoc jaka uzyskamy to niech bedzie te 1080 to przeciez na takim 26 cali chociaz pixele by byly mniejsze to rzeczywistej takiej rozdzielczosci nie uzyskamy
tak samo z monitorem masz 17 cali tak jak moj LG i wlaczam na nim rozdzielczosc 2048x iles tam
tu za pewne jest jakas sztuczka
jakies interpolowanie, czy wyswietlanie co drugi pixel kit go wie ;P no ale ok nie bede tu zrzedzil ;P
ponawiam pytanie zapodajcie jak mozecie jakis dany model TV jakies 26 cali LCD ktory potrafi wyswietlic a nie tylko przyjmowac sygnal wysokiej rozdzielczosci
)
wiem wiem zrzedze ;P musicie mi wybaczyc ;P
ps. IRAS sorki pisales posta w czasie kiedy ja pisalem swojego ;P a wiec dzieki zaraz na niego lookne
ps2.( nie mylic z SONY PLAYSTATION)
) co do klolorow oczywiscie chodzi o miliardy a nie miliony dzisiaj jjakis nie do dzialania jestem ;P