Testowalem juz w sklepie DX900. Nie wiem o czym mowisz, tryb gra ma podswietlenie mniej wiecej jak tryb kinowy w W829B czyli 6 na 10. Czyli optymalne wartosci ktore daja te 100 nitow w SDR.
Dalej nie rozumiesz roznicy miedzy HDR a SDR (podswietlenie 10/10 w SDR a HDR to zupelenie inna jasnosc calego obrazu), tu chodzi glownie o poszerzenie detali widzanych w jasnych obrazach, punktach swiatla, nie calej sceny jak to robisz podswietleniem w obrazie SDR.
Walkowane tysiac razy, a ten dalej swoje.
Drzwi. Wychodze.
HDR już był wałkowany milion razy, ale jak widać nadal nie rozumiesz.
Wiadomo, że całego ekrany nie podświetli ci 10/10 bo taka technologia, ale źródło światła będziesz miał w porównaniu z żywym podświetlone poza skale żywego o czym pisałem wyżej. Na żywym nie rozjaśnisz czegoś co jest w ciemnej dziurze min. o to się przypierdalałeś się do mnie jakiś czas temu, że detali nie widać a teraz pier**lisz co innego.
Źródło światła w hdr w zależności od intensywności jest w stanie rozświetlić całą lokacje, ciemną dziurę też. Dla porównania na żywym źródło światła w jaskini U4 to tylko mały gasnący promyk. To tak jak porównać grafike 2d do 3d bo dokładnie taki jest skok w jakości światła.
Myślisz, że jak ustawie sobie na żywym to cały ekran będzie mi napier**lał po 500 nitów nawet czarne dziury?
Beka total
Zbyt mało praktyki ekspercie od yt i tabel pseudo ekspertów tak więc lepiej wychodź jak o czymś nie masz pojęcia i nie wysyłaj prowokujących emotek z chichotami do mnie na przyszłość
Podświetlanie w Panasie w hdr musi być na max bo inaczej ch** z takiego hdr.
Te ustawienia sdr na filmiku wiesz gdzie je mam? Dokładnie
Tego bełkotu nie da się czytać... Zero pojęcia o czymkolwiek
To nie czytaj bo ty jesteś jeszcze bardziej zacofany niż on.