Nie ma w panasonicu trybu zywy. Na panasonicu jak podkrecisz podswietlanie na maksa w trybie kinowym to masz taka sama jasnosc jak na dynamicznym. Minimalnie jeszcze mozna podkrecic podswietlanie na ustawieniach "wlasne" ale tylko minimalnie.
A ten dynamiczny to co niby?
Ja w Bravii W829 na standardzie czy własnym jak dam na maxa to zdecydowanie słabiej świeci porównując to samo z żywym.
Nie mam możliwości aby było tak samo
. Nawet w zaawansowanych ustawieniach jak daje wszystko wyżej to nici z tego.
Obczaj sobie to jeszcze i porównaj, najlepiej w nocy przy zgaszonym świetle. Możliwe jednak, że Panas tak ma.
Patrząc jeszcze na te ustawienia to spoko, tylko że jakoś nie widać tego a powinno tym bardzej na aparacie. Ostrość 75 to już calkiem calkiem
Szkoda ze nie masz tyle co ja w W829 ustawień ostrości bo można byłoby ustawić wszystko według własnego widzi misie bez żadnych obwódek. To co jest u ciebie to przypomina mi to co jest w W5500. Ciepłe 1 na Panasie nie wiem czy to taki dobry pomysł tzn. jest za żółto o czym już wcześniej mówiłem.
Sony pokpilo sprawe w swojej linii tv na 2016 rok
Na 2016? Sony nie liczy się już od dłuższego czasu jeżeli mówimy o topowych tv, zresztą nie jest mi ich frajerskiej polityki w ogóle żal niech giną.
Taa jasne.