Zastanawiam się nad kupnem TV już jakiś czas odwlekam kupno nowego TV mógłby mi ktoś doradzić, bo im więcej czytam ten dział to mam coraz więcej wątpliwości na oku mam Sony XD9305 bądz XE9005 czy może lepiej dołożyć i wziąść XE93, proszę o jakąś rzetelną opnie.
Zależy od budżetu, ja bym myślał nad lg b7, oled robi robotę.
Lepiej model C7 z tytułu całkowicie czarnych ramek.
Co do Soniacza, tak jak bodaj Klosz napisał - z wersją XD może być ciężko. Zresztą XE również sprzedaje się bardzo dobrze, a nowe modele nie są raczej domawiane.
W niektórych Saturnach mają po .... jednym egzemplarzu.
90 jest znakomitym modelem, ale jeżeli możesz sobie pozwolić by dołożyć do 93, to ten będzie jeszcze lepszym wyborem.
Kawał kapitalnej elektroniki. Dodatkowo to jeden z najlepiej prezentujących się tv na rynku. Dość napisać, że na palcach jednej ręki można policzyć wybitniejszych przedstawicieli LCD (i najczęściej są to o kilka tys. droższe modele - vide ZD9).
Z androidem różnie to bywa, bo jednak lubi kaprysić, co w tv za niemal dziesięć tys. w 65 calach nie jest czymś czego oczekujesz.
Cała reszta jest wręcz topowa.
Zasadniczo tutaj (przedział cenowy, jakość) masz do wyboru, albo właśnie XE93, albo OLED B/C7. Możesz też nad QLED pomyśleć.
Jeżeli powidoki spędzają ci sen z powiek, bierz LCD. Lepiej bowiem tolerować niewielki efekt halo, niż martwić się, czy w tv za 6900zł (55 cali) pasek w
Dark Souls ci się wypali.
A takich tematów raczej unikaj, bo co osoba, to inna opinia.