To może teraz ja. Jaki obraz AV macie ustawiony w swoich tv?
Ostatnio, przez przypadek załączyłem "dynamiczny ustawiony" i czerwień mego Porshe w NfS: Shift, niemal zalała mnie jak z najwyższej jakości plazmy.
Podobnie jak błękit nieba, et cetera. Nie bawiłem się w zasadzie tym. Ustawiony miałem na "gry", filmy oglądam na drugim raczej, a telewizji niemal w ogóle (nie licząc "Mam talent").
Osobiście byłem zachwycony. Zakładka "film" jest mocno stonowana jeśli chodzi o jasność, standard jest jakiś taki, nudny, PC zbyt podciągnięty filtrami. Właściwie wszystkie przy dynamicznym wyglądają jak wyblakłe. Właściwie minusem tegoż, jest nader widoczny AA przy niektórych grach (całość jest ostra jak filmy w folderze "matematyka" u gimnazjalisty). Jednak i tak jestem zachwycony jakością obrazu.
Problem w tym, że pewna osoba znająca się na TV, wielokrotnie lepiej, niż trzcina na dawaniu warnów z nosa, stwierdziła, że skaraniem boskim jest tan typ dla TV i wypala go wielokrotnie szybciej i sprawniej niż pozostałe razem wzięte.
Może być, wszak jak tak pokonywałem kolejny wyścig wytrzymałościowy, z mego pokoju biła łuna światła przy najmniej jak o 04:40 na tegorocznym Mayday, podczas występu Rush'a.
Raz, dwa, trzy, odpisujesz ty, ty, ty, i ty.