Piter ustawiałem już dawno TV pod te ustawienia, które podałeś. Tak jak pisałem, dla mnie są one nieodpowiednie. Lubię inny rodzaj obrazu. To co oni podają to ustawienia bardziej pod oglądanie TV i filmów, a nie pod gry. Samo backlight na 3, to dla mnie porażka. Obraz jest wtedy mdły. Długo siedziałem nad ustawieniami odpowiednimi dla mnie i w końcu takowe dobrałem. To mnie się ma podobać, a nie innym. Wielokrotnie również próbowałem ustawiać Full RGB i potem tv pod tym kątem, ale nie znalazłem złotego środka. Zawsze w jakiej grze były momenty zbyt ciemnie, lub zbyt jasne kiedy chciałem wspomniane ciemności zniwelować. Teraz mam ustawione idealne jak dla mnie i nie potrzebuję do tego opcji Full RGB. Aczkolwiek zdaję sobie sprawę, że niektóre barwy na tym cierpią. Tyle, że na mojej Sonówce nie rzuca się to w oczy. Pamiętam, że z początku nie mogłem sobie poradzić z dobraniem koloru czerwonego. Pod Full RGB był odpowiednio nasycony i to była główna różnica. W końcu jednak udało mi się wyciągnąć czerwień bez Full RGB na tyle, że nie widać praktycznie różnicy.