Dokształcanie do 13:00. Później opierdalanie.
Luz. I tak juz nie bede czytal dzis pewnie.
na 50" fullhd
46" lcd też miejsce zajmuje
ak go powiesisz
Poza tym to ma zajebiście grać czy ładnie wyglądać?
Ma robić i jedno i drugie z naciskiem na grać. Kurde, no ile razy ja mam mówić, że z moich obserwacji wynika, że lcd dla mnie grają ładniej? Co mam kupić TV za 3k i po czasie stwierdzić: "e jednak nie mieli racji, ch**owo wygląda, miałem rację"? No sorki, ale nie zrobie tak bo mi ktoś na forumku poradził plazmę.
poprosił w sklepie o wyłączenie części oświetlenia i test z konsolką.
Cytat: sieq w Sierpnia 30, 2013, 15:17:07 pmpoprosił w sklepie o wyłączenie części oświetlenia i test z konsolką.Tak, już widzę, jak mi gaszą światło w markecie. Sorki, ale na pewno tak nie będzie, bo nie jestem jakoś specjalnie wyczulony na jakość obrazu i naprawdę wolę jasne i żywe kolory. I przepraszam, to że plazma>lcd to prawda objawiona czy Twoja opinia?
Cytat: inż. windomearl w Sierpnia 30, 2013, 15:20:56 pmCytat: sieq w Sierpnia 30, 2013, 15:17:07 pmpoprosił w sklepie o wyłączenie części oświetlenia i test z konsolką.Tak, już widzę, jak mi gaszą światło w markecie. Sorki, ale na pewno tak nie będzie, bo nie jestem jakoś specjalnie wyczulony na jakość obrazu i naprawdę wolę jasne i żywe kolory. I przepraszam, to że plazma>lcd to prawda objawiona czy Twoja opinia?jak nie jesteś wyczulony, to na kiego grzyba robisz taki problem z kupnem tivika. kilka stron temu już ci pisałem, żebyś zobaczył jaki samsung będzie w tym czasie w zasięgu twojego portfela i go kupił. ja tak zrobiłem i jestem zadowolony, bo też nie jestem wyczulony na jakieś chujstwa, jak odświeżanie milion herców, czy inne bravia engine. może i mam jakiegoś taniego szajsunga, ale mi pasi, odwiedzając znajomych nie widzę jakieś różnicy, gałek ocznych mi nie wypala. tv gra, jest ok. btw. pisałem już, żebyś brał jednak 46"?
Cytat: s00s w Sierpnia 30, 2013, 15:39:24 pmCytat: inż. windomearl w Sierpnia 30, 2013, 15:20:56 pmCytat: sieq w Sierpnia 30, 2013, 15:17:07 pmpoprosił w sklepie o wyłączenie części oświetlenia i test z konsolką.Tak, już widzę, jak mi gaszą światło w markecie. Sorki, ale na pewno tak nie będzie, bo nie jestem jakoś specjalnie wyczulony na jakość obrazu i naprawdę wolę jasne i żywe kolory. I przepraszam, to że plazma>lcd to prawda objawiona czy Twoja opinia?jak nie jesteś wyczulony, to na kiego grzyba robisz taki problem z kupnem tivika. kilka stron temu już ci pisałem, żebyś zobaczył jaki samsung będzie w tym czasie w zasięgu twojego portfela i go kupił. ja tak zrobiłem i jestem zadowolony, bo też nie jestem wyczulony na jakieś chujstwa, jak odświeżanie milion herców, czy inne bravia engine. może i mam jakiegoś taniego szajsunga, ale mi pasi, odwiedzając znajomych nie widzę jakieś różnicy, gałek ocznych mi nie wypala. tv gra, jest ok. btw. pisałem już, żebyś brał jednak 46"? Temat istnieje, więc spytałem, zawsze lepiej zasięgnąć opinii jeśli jest taka możliwość. Samsungi mnie jakoś nie jarają, będzie albo ten soniacz albo lg. Oba są 42", ale zapytam jaka jest różnica w cenie i czy w ogóle mają 46" te modele. Zobacze jeszcze ile diety z niemiec przywiozę
Nie oszukujmy się cokolwiek weźmiesz z tych tv zagra bardzo bardzo podobnie... Nawet jeśli dołożysz koła czy dwa
Prawda, przy pułapie cenowym powyżej 3000 różnice w obrazie są naprawdę niewielkie...
Tylko plazmę. Są najlepsze, najlepiej świecą i w ogóle zajebistość! A tak serio, to ostatnio testowałem sobie pod PS3 (filmy też zapodawałem) UE55F8000 i trochę mi cyce poszarpało. Ten TV świeci niesamowicie. Szkoda, że tak okrutnie drogi. Muszę porównać go do niższych modeli (bo 3D i Smart TV są mi niepotrzebne) i sprawdzić czy jest jakiś tańszy odpowiednik takiego obrazu.
42 euro