Prosba zostanie przyjeta...
Hmm. Jezeli kupisz Xa i CO NAJGORSZA przerobisz...(ja zaluje, bo teraz smigalbym po Live. Wiem, wiem sa wylaczniki chipow itp. Ale to nie dla mnie) To bedziesz wiedzial czemu nie chcesz Hdd. Ostatnio czytalem, ze jak zrzucisz gre na hdd i przerboisz plik to w PGR2 mozesz miec (imo do dupy) widok z kokpitu auta... Teraz X jest najbardziej spiracona konsola na rynku. A to wszytsko przez hdd. Ludzie podmieniaja sobie na wieksze i wrzucaja gry. Mam kumpla(jaki to kumpel), ktory gra w 2 gry na swoim Xie. A ma je na hdd. Tlumaczy tym ze nie chce zajechac lasera.
Po cholere mi trzymnaie zdjec na Xie? Po co trzymac film? Ogladasz i zapominasz... Nie trzymas, nie ma po co. I dlatego hdd w konsoli stal sie moim wrogiem. Nie powiem ze go nie wykorzystuje. Ale zaluje, ze przerobilem i mam duzo wieksze mozliwosci, ktore mi po cholere...
Jak mialem nie przerobionego to spoko. Muzyke mialem, i savy. I nic wiecej, a teraz stalem sie kims innym. A jak czytam o X2, to mi sie wiezyc nie chce. Wiem tyle ze nastepniej swojej konsoli next-next gen nie przerobie, nie chce miec tyle mozliwosci.