Czytam te wszystkie posty i jestem zły na _Musica ja napisałem pare przekleństw na co mnie wkurza poprostu byłem zdenerwowany a music odrazu ostrzeżenie i ban na tydzień a teraz obserwuje co się dzieje jakie tu rzeczy ludzie wypisują i jest dobrze ._Music jeżeli jesteś tym moderatorem to spełniaj należycie twoją pracę .
Tu się nie przeklina i zapamiętaj to sobie raz na zawsze. Nie mam słów, popełniasz wykroczenie i jeszcze za przeproszeniem z ryjem, że moderator Cię ukarał. Ludzie, skąd wy się bierzecie?
W końcu ktoś z Adminów zauważył, za mojej 'kadencji' nikt tego jeszcze nie dostrzegł.
@Iras - tego screen'a z PW'u powinieneś umieścić w temacie 'co was ostatnio rozśmieszyło'
.
@_Music - widzę, że teraz to Ty najwięcej tutaj działasz (wiem, wiem wszyscy moderatorzy działają, ale Ty 'troszeczkę' więcej), powiem krótko, trzymam za Ciebie kciuki, bo widzę, co się zaczyna dziać (przeżyłem to na własnej skórze, i niestety zareagowałem, skończyłem jak skończyłem hehe). Powodzenia i się nie przejmuj, wiesz czym.