Wybacz, że się wtrącę, ale:
Na 85 stron wątku, nie było praktycznie żadnych złośliwości, żadnych nerwów i nienawiści, tylko dość rzeczowa dyskusja
Czy my naprawdę rozmawiamy o tym samym temacie? Cały ten temat niemalże ise opiera na złośliwościach i docinkach (czasami idzie to dalej) na tle politycznym
. Czasami mniej, czasami więcej, ale tam są, na niemalże każdej stronie tego tematu. Poczytaj sobie posty z okresu przed - w czasie - po wyborach. Przeczytaj sobie dyskusje, jakie były swojego czasu prowadzone tam o Kościele Katolickim. Tak, to są te wspaniałe dyskusje bez "żadnych złośliwości, zadnych nerwów i nienawiści, tylko dość rzeczową dyskusją" (tak rzeczową, że jak pisałem, że niezgadzam się z braniem z budżetu państwa pieniędzy na Świątynię Opatrzności Bożej, to mnie wyzywano od niekatolików, którzy w kościele był może raz w życiu
").
aktualna sprzeczka wynikła wyłącznie z faktu włączenia się tam sOOs' a i jego prowokacji/chamskich odpowiedzi.
Raz, nie "sOOs", tylko "s00s" - sam byś się chyba wkurzył, gdyby ktoś pisał do Ciebie "-Music".
Dwa, to nie s00s nazywa
wszystkich imigrantów przestępcami, a jako kontrargument stosuje:
czy właśnie tak nakazuje wam mówic teraz lewica
A tu mamy do czynienia z typowym zachowaniem dla lewicy, czyli próba oczerniania
nie wiem chyba robisz już to na siłę, tylko po to aby byc anty katolicki,
Typowe zachowanie lewaczka...
Ok jeszcze raz ponieważ widze że tak strasznie was katolicy (wszyscy inni są cacy) skrzywdzili i patrzycie na to tylko w ten sposób aby sie przyczepic do kościoła
Tak, to były mega świetne argumenty w dyskusji; tej dyskusji, gdzie to ponoć s00s był chamski i prowokacyjny
Zresztą, pokaż mi proszę _Music te posty, którymi to akurat s00s zasłużył sobie na
bana, inni zaś uczestnicy tej mega-inteligentnej dyskusji już nie?