Stary, robisz ze mnie idiote i pozniej wmawiasz mi, ze kogos obrazam?
Umiem sie wypowiadac, umiem formulowac wypowiedzi, umiem nie uzywac 'bandyta', ktorego w 'normalnym zyciu' uzywam... Raz na kilka miesiecy?
Music, naprawde, prosze Cie - pokaz mi, gdzie ja gdzies poza dzialem Rozne wale notorycznie posty typu 'bandyta' lub samo '
'. Czekam.
Taki poziom wypowiedzi, ba, kretyn, co nie? Jestesmy powazni, umiemy rozmawiac jak ludzie, po co probujesz wmowic mi, ze jestem roslinka, ktora jedyne co potrafi, to seplenic i uzywac zwrotu na poziomie podstawowki? Jak chcesz to na privie mozemy porozmawiac na 'normalnym' poziomie na kazdy wybrany przez Ciebie temat. Nie mowie o problemach drzew na poludniu kraju, bo nie mam o tym zielonego pojecia, ale o wszystkim tym, czego dotyczy to forum.
Przeciez to tylko glupi Wor, temat, ktory i tak zostanie skasowany, jest potepiany przez wszystkich, nikt tam nie wchodzi... A jednak cale forum wie, co sie tam dzieje. Jak to?
Tak, 'Okres?' to obrazanie. Jak sie kobiety pytam, czy ma okres, to ona powinna na mnie walnac focha? Wspomne, ciekawe, czy tak samo zareaguje.
Nie bedzie zadnych pretensji, to Twoje decyzje, Ty tutaj rzadzisz. Daj mi drugiego osta, czyli w praktyce bana. Miesiac od forum to nic strasznego. Mam normalne zycie, inne zajecia, nauke, zycie towarzyskie i chociazby te glupie konsole, za ktore niektorzy na tym forum mogliby pocisnac kazdego. A czy sie uwziales, czy nie - Twoja i moja sprawa, a ban bedzie 'dobrem dla ludzkosci, bandytom stop, spam ssie'.
Jak Ci wadza emotki, to sobie je wylacz. Mi przeszkadzaja sygnatury, wiec mam odhaczone w opcjach, zeby ich nie pokazywano. Bandyta, umrzyj,
. Uh, ban.
Smieszysz mnie czasami. Uwazam Cie za spoko goscia, jednak z jakimis niezrozumialymi dla mnie kompleksami, ktory leczy sie na forum, udowadniajac, ze ma ego wieksze niz on sam, ze jest mega powazny, wcale nie dziecinny, nigdy nie smieje sie z idiotycznego zartu, no i nigdy nie uzywa emot. Pozal sie Boze zachowanie.
Wybacz, ale musialem to powiedziec.