Nosz kierwa mać! Tyle czasu i forum dalej działa jak działało (czyli się pier*oli)... normalnie odechciewa się przebywać na forum przez to.
Dokładnie, też chciałem poruszyć ten temat.
Tez mi to przeszkadza, ale po gówno 10 raz o tym pisać? Dwie czy trzy strony temu był wałkowany temat, myślicie ze wasze płacze coś przyśpieszą, że ktoś kto się tym zajmuje porzuci swoje obowiązki zeby wam się forum dobrze oglądało? No fajnie by było jakby nie było problemów, ale ktoś(Mr Zombie i Zielarz?) pisał, że sie tym zajmuje. Cierpliwości panowie...Ja liczę na to, że będzie zupełnie nowiusieńki kodzik, już bez błędów.
To pierwsze co chciałem napisać, popieram w 100 % i naprawdę chciałbym wierzyć, że powyższe słowa znajdą potwierdzenie w najbliższej przyszłości. Ogólnie jestem chyba jednym z wyjątków, zadowolonym z życia userem i pierwszy raz zdarza mi się wpisywać w ten temat z jakąkolwiek krytyką. Ale muszę to powiedzieć - moja cierpliwość powoli ulega wyczerpaniu. Ile to może trwać? Jaki jest poziom prac przy poprawianiu kodu? Namierzyliście już chociaż problem? Są wakacje, ruch na forum nie jest jakiś wielki, a raczej bardziej niż skromny, a przy co drugiej próbie zrobienia czegokolwiek wita mnie albo white page, albo błąd 503. To jest przesada. Kręciłem się już na naprawdę kilku forach i wszędzie pojawiały się jakieś mniejsze bądź większe problemy, ale nigdzie, powtarzam NIGDZIE nie trwały one aż tak długo (porównanie do zachodnich stron/forów byłoby dla was druzgocące). Co jeszcze bardziej mnie dziwi to fakt, że od jakiegoś czasu nie jesteście już zwykłą amatorską stroną, która robi wszystko dla userów za free. Jesteście reprezentantem Neo + i jednym z tych portali, które mają najdłuższą tradycje w sieci, więc mając to na uwadze, zróbcie coś z tym! Albo chociaż powiedzcie ile to może jeszcze potrwać.
: Sierpień 17, 2009, 13:35:05 pm
BTW zapomniałem dodać, czy naprawdę uważacie, że zamknięcie SW było dobrym pomysłem? Rozumiem, że poziom ostatnich dyskusji tam przyrównać można było do poziomu kłótni przedszkolaków z piaskownicy na temat, która zabawka jest lepsza. Ale to, że niektórzy nie wyrośli z ogrodniczek i dalej bawią się klockami nie znaczy chyba, że należy ukarać wszystkich użytkowników, prawda? SW jakie było takie było, ale przecież do SW, w karygodnych przypadkach należy ukarać odpowiednich osobników, a nie zamykać odpowiedni temat! Niektóre dyskusje aż się proszą, żeby wrócić na swoje miejsce, w ten sposób wydaję mi się, że tylko zwiększycie poziom off-topa w innych działach/tematach. I to tyle w sumie.