Chodziło mi bardziej A-n o resztę ocen. Masz niebanalny smak growy, co nie raz udowodniłeś, a że często się nasze oceny nakładają, to chciałem wiedzieć, jak przykładowo grafikę oceniasz, gdyż samą ocenę końcową już widziałem jakiś czas temu - jak ukończyłeś HR, wspominałes.
Tak Kyo, wiesz, że na to czekam. Zawsze kompletnei je podajesz, więc jestem przekonany, iż nie zawiedziesz.
windomearl, jak pisałem. Niech będzie
A teraz A/V, gryw. ocena, jak trudności to nie sprawi. Wiesz, większość osób to wzrokowcy, a taka mechanika zapewne wniesie coś w temacie.
Obiecałem sobie, że zaatakuję teraz AoT40, ale HR coraz bardziej ciągnie mnie na swoją stronę mocy.
mariuszkurnik@onet.pl jeśli dostaniecie z tego adresu e mail, od razu skasować, nie patrząc na temat i zawartość. Facet w temacie pisze kim jest origami killer z HR, a w mailu dlaczego to robi.Podkreślone na czerwono flamastrem a puu'owym Fakt, że jakiś przedstawiciel impotencji intelektualnej wysyła w e mailu wyjaśnienie fabuły w HR.
Być może robiąc to czorcha predatora Very Happy
**** to Origami Killer
UHAHHAHAHAHHAHHAHHAHHAHHHAHAHAH pozd i liz dupsko hahahha
Stawiam 400 $ , że będąc pacholęciem koledzy w piaskownicy tłukli go po głowie zabawkami , a i matka upuściła go nie raz z rąk, oczywiście wypadł z łóżka wielokrotnie, to fakt.