No tak postanowilem ze wyraze swoje zdanie, skrytykuje serwis moze bedzie dzieki temu lepiej. A co widze po powrocie na forum?
Masz świąteczną przerwe i koleżanki, które ciągniesz za warkocze, pojechały do domu i musisz odreagowac na GO ? [...] Może szukasz stronki dla graczy po trzydziestce? Albo czegoś o grach wstępnych i grach na zwłokę! [...] a może ty czytasz jakieś przyjaciółki albo naj? Gdzie każde słowo i zdanie są zaczerpnięte z konkurencji...? [...]
No dzieki, ale te teksty najlepiej swiadcza wlasnie o was i o tym jak traktujecie czytelnikow. Szczerze mowiac zdanie powyzszych panow mam gleboko...
Odniose sie za to do tego co napisali np. Conker i Tomish, bo przynajmniej nie zachowali sie jak bachory ktorym mama zabrala cukierka...
Conker --> "Bardzo chcialbym informowac Cie codziennie o nowej konsoli, kolejnym FF, nowym Mario, czy Zeldzie, jednak chyba nie od nas to zalezy jakie sa newsy. "
Przeciez zdaje sobie sprawe. Ale wiesz wchodze na strone i widze 10 newsow w ktorych kazdy to tylko nowe screeny np.
Tomish --> "co do tego, kto postuje na forum - forum to [z tego co wiem] 'nabytek' dość świerzy, dlatego na razie piszą ci co piszą... "
Spoko ale temat brzmi "Za co lubie/nie lubie GO" a wypowiadaja sie praktycznie tylko redaktorzy tego serwisu a to troche dziwne prawda?
Miazga --> "po drugie- rzetelność artykułów. Nie chcę szerzyć antyreklamy, ale według mnie OGMAg odstaje poziomem od GO i to w widocznym stopniu. Poza tym popatrzcie na częstotliwość dodawania nowych artykułów na obu serwisach. "
Hmm dziwne bo ja wlasnie cenie glownie ogm za rzetelnosc, moglbys rozwinac swoja wypowiedz bo nie bardzo rozumiem o co ci chodzi? Oceny ci sie nie podobaja? Teksty? No ale dobra, kazdy ma swoje zdanie, ja mysle tak ty inaczej. A co do dodawania tekstow to w GO nowe TEKSTY (a nie newsy) pojawiały sie bardzo rzadko. Nie wiem jak jest ostatnio, ale raz wszedlem po miesiacu a tu ciagle widniala ta sama recenzja jako najnowsza (to chyba bylo ssx tricky). Wiesz mi to zwisa ktory serwis jest lepszy - ja chce tylko miec co poczytac, nie naleze przeciez do zadnego z nich. Jestem czytelnikiem i tylko wyrazam swoje skromne zdanie
raistlin --> "niech szanowny Pan erboss nie opowiada że OGM je ich na śniadanie skoro nie są aktualnie w sieci i ich zastój jest dość długi. A GameOnly jest praktycznie cały czas dostępne internautom co jest naprawdę ważne bowiem nie chodzi o chwilowy błysk tylko o to żeby być potężnym i lśniącym filarem w internecie który jest non-stop bowiem chodzi w necie o szybką informacje nieprawdaż...?"
Z tego co sie dowiedzialem to stracili wlasnie obecny serwer i trwa przenoszenie na inny. Ponoć jutro ma już być wszystko ok. Wiec akurat tak trafiles. Poza tym GO raz nie bylo przez ponad miesiac wiec twoj argument jest zadnym argumentem.
Mielu --> "Co do playtestów. Ciekawi mnie skąd podana przez Ciebie stronka ma materiały. Może i mają dostęp do nich dzięki jakiemuś wspaniałemu sponsorowi czy wujkowi ze Stanów/Japonii (mam nadzieję, że tak właśnie jest) albo jadą na piratach. A wtedy to niech sobie piszą ile wlezie, a i tak ich nie szanuję. "
No sorry ale nie uwierze ze wszystkie recki na waszej stronie powstaly na podstawie oryginalow.... Nie zyjemy w kraju gdzie gry leza na ulicach i jakos trzeba sobie radzic, a ze nie ma sponsorow.. Mi to zwisa czy pisza na podstawie oryginalow czy piratow - wazne ze ja moge sie dowiedziec czy warto zakupic dana gre czy nie. Ja tez jade na piratach bo nie mam kasy na oryginaly. I nawet kopie musze starannie wybierac bo nie stac mnie na wszystko co dobre. Wiec wiesz mi to lata i powiewa czy pisza na podstawie oryginalow czy piratow (jednak mysle ze to jasne ze praktycznie wszyscy w necie pisza na podstawie piratw - a jak jada na oryginalach to momentalnie robi sie nieaktualnie i kolejne osoby sa niezadowolone).
I to by bylo chyba na tyle...