No jakies tam zakonczonko male jest ale genernie chodzilo mi o to ze bedzie druga czesc w stylu double agent
Kakusmoże ktoś mi pomoże jestem w misji gdzie zaczynam przy siatce po jednej stronie stoi Lambert i jego fura a po drugiej Sam, zaczyna się odliczanie wykonuje zadania z ktore sa zawarte w Primary, kilka innych dodatkowych czas sie konczy i nic .... schodze na dół gdzie uzupełniałem miny stoi strażnik przy identyfikatorze głosu i nic ..... HELP
Mozliwe spojlery Wcale nie musisz konczyc ten misji czekajac do uplywu czasu. Mozna ja zakonczyc na dwa sposoby. Musisz odnalezc pokoj Erici jest po drugiej stronie podworka na ktore dostaniesz sie przez pokoj Emile (tam gdzie jest sejf i muszisz cos z niego wykrac) jesli juz to zrobisz wyjdz na balkon w tym samym pokoju, zeskocz na ziemie idz na drugi koniec podworka, tam beda skrzynie i otwarte okno (zaraz za ciezarowka) wskocz tam jak najszybciej (zanim emile wyjdzie na balkon) i znajdziesz sie w lazience przejdz do pokou i sproboj wykrasc akta z szafki (wtedy bedzie mala scenka z Erica, Sam w akcji jako lover boy i uwodzicil i mission complete)
Odposc sobie robienie min i inne tego typu rzeczy nie wpywaja one specjlnie na zaufanie a olanie ich daje ci extra czas.
Jezeli macie misje w HQ zbierajcie wszystkie dane na teamt czlonkow JBA, beda to Personal Information, Background Information, Finger Prints, Regina Scans i medical Info i sound samples. W grze sa trzy krytyczne momenty (Hashim, Lambert i Statek. Jezeli nie wysadzisz staku, uratujesz Hashima i ocalisz zycie Lamberta ( wystarczy wykonac, uratowac dwa z trzech obiektow ale trzeba miec wszystkie info na temat czlonkow JBA bedziesz mial mozliwosc zagrania w dodatkowy level.
Ja osobiscie teraz przechodze gre drugi raz na Hardzie momentami troche jest przegiete
Jaki mieliscie najnizszy stealth score, pokazane jest to po kazdej misji. Moj byl 83% nie pamietam juz na ktorej planszy, ale chyba na drugiej czesci misji dziejacej sie w tym miasteczku z rebeliantami i czolgami. Tam naprawde ciezko przejsc nie zauwazonym.
Jakby ktos mial jakies problemy ze znalezieniem jakiejkolwiek czesci informacji na temat czlonkow JBA sluze uprzejmie pomoca