Czy ona piękna czy nie, to to kwestia gustu. Jestem w stanie założyc się o 1000 zł, że ta gra nie będzie dłuższa, niż 15h na normalu.
xellos---> tylko, że Mercenaries to action, umówmy się, że free. Natomiast nie po to kupujesz chyba crpg, czy jrpga, aby go przejśc po 10h, jak np. Fable? No chyba że ciebie taki czas gry fabularnej zadowala.
Fable jako całość był średni. Jade Empire zajęło mi 24 godziny i gra byała za krótka, ale głównie z tego powodu, że ostatnie 4 rozdziały nic nie zawierały, w porównaniu do pierwszych trzech, które przechodziłem 18 godzin i były cudowne. Jakby gra jakoś sensownie miała zrobioną drugą część gry, to by mnie 24 godziny wystarczyły.
A Assassin's Creed to action, więc 25-40 godzin to byłby cudowny wynik.
Dla mnie Fable nie był średni, ale mocno gniotowaty. W JE akurat nie grałem, ale słyszałem, że niezła gierka.
Xellos, ale nie wierz w to, że gra action będzie trwała nawet 30h. No chyba że czegoś nie wiem i ta gra ma zamiar kandydowac do nazwy Free.
Każdy z nas doskonale widzi, ile zajmuje przejście najnowszych pozycji z gatunku action.. GoW - 7h, LP - 7h, SC:DA - 10h, R6:V - 10h, ostatnio grałem w GUN - free i ile? 12-15h, nie pamiętam nawet, a grę ukończyłem na 100% ze wszystkimi side questami na normalu. Każdy teraz robiąc gre akcji, głównie kładzie nacisk na multi. Więc jeżeli AC zajmie mi dłużej, niż 12h, to postawie tej babci pomnik.