Giera się jakiś czas rozkręca to fakt im dalej tym lepiej ,wszytko zostaje wynagrodzone
, obecnie mam jakieś 25-26 h grania do końca zostały mi jeszcze jakieś dwa porządne assassinejty
i sporo rzeczy do zebrania
Polecam tą grę każdemu , jest genialna i samemu o tym się trzeba przekonać , nie ma innego wyjścia , na prawdę nie rozumiem jak tej grze można dać 6-7
Co do fabuły to wcale nie jest taka zła , no ale żeby o tym się przekonać trzeba zagrać !!!
Nie wiem jak reszta ale ja się wkręciłem na maxa , im dalej tym co raz lepiej !
Opublikowane: Listopad 16, 2007, 00:45:12
http://www.gametrailers.com/player/28006.htmlX360 VS PS3
PS3 ma lepsze kolory? jakoś nie bardzo....
Co do animacji , jak ktoś słusznie wspomniał można by książkę napisać na ten temat, to co osiągnęło Ubi jest godne podziwu dla mnie to czysta miazga , jak płynie się po rusza Altair po prostu coś pięknego zdecydowanie nr 1 w grach video. I IMO wiem że mnie zbijecie , możecie się śmiać robicie co chcecie ( nie wiem nie interesuje mnie to ) bo moim zdaniem animacja w AC jest dużo lepsza -płynniejsza niż ta w U:DF , Bieganie ,skakanie,odpychanie ,chodzenie - łapanie itp .Włączyłem sobie wczoraj demko U:DF i po sporym czasie spędzony w AC , animacja z U:DF nie zrobiła na mnie żadnego wrażenia , po pierwszy od paleniu jak najbardziej , no ale dłuższa sesyjka w AC zrobiła swoje .Drake porusza się zwyczajnie dużo gorzej , sztywnie ,animacja skoku jest do bani (zwłaszcza kiedy się ma shotguna w rękach) no i walka nie jest taka płynna jak na filmikach . Grałem tylko w DEMKO U:DF , nie wiem jak jest w pełnej wersji , no ale nie sądzę że by animacja w pełnej wersji jakoś bardzo się zmieniała , o ile w ogóle się zmieniła , nie wiem mogę się mylić , tak czy siak nie zmienia to faktu że U:DF to gra nr 2 z najlepszą animacją jaką było mi dane oglądać .