X tez sie wiesza, czasem pojawia sie komunikat "wyczysc plyte sucha sciereczka" (jak grasz akurat przez neta na rankingu to wk..wia) Tylko, ze w przypadku gier na X to wina konsoli, a na PS3 wina gier. Pozatym spotkalem sie juz z roznymi akcjami, kumplowi pekla plyta podczas czytania, kolejnemu, gdy zachaczyl o kabel i X sie przewrocil (stal na ziemi) to ja tak porysowalo, ze juz wiecej nie pogral (PSX spadl mi z metra i gry nie porysowalo) , pozatym nawet nie ruszajac konsoli X rysuje plyty. Dodatkowo moze cie spotkac pech w postaci "ring of dead" i to nawet wiecej niz raz, bo znam takich (serwis tylko naprawia, a nie likwiduje usterke), mi z kolei zj..al sie headset, a ostatnio, gdy chcialem pograc to nie chcial mi przez 10 min tacki wysunac i od teraz niestety musi byc w pozycji lezacej. Prosze mnie nie brac za fanb... PS3, napisalem tylko cala prawde, dostalem juz 6 wiadomosci na Live typu "X zdechl, bede za 3 tyg.", no i paru moim kumpla tez sie sp...dolil. XBOX360 to najgorsze elektroniczne gowno jakie kiedykolwiek mialem, totalna kpina i brak konskwencji ze strony Microsoftu, co z tego, ze mamy 3 lata gwarancji, jak juz dawno powinni usunac "wade" i wypuscic nowe Xy, a oni to olali i Elite rowniez zdychaja. Zaraz ktos napisze, ze Sony nie ma gier
, wiem, narazie nie ma za wiele i to tez jest prawda, jak rowniez to co napisalem o Xie, X to je..ace sie gowno i tyle, wiec nie czepiajcie sie PS3... XBOXowi fanb... ,bo to nie wina konsoli, ze sie wiesza, tylko gier. X SHIT, nie ujmujac gra oczywiscie. Pozdro
Opublikowane: Listopad 29, 2007, 19:39:28
No i zapomnialbym dodac, X buczy tak glosno, ze moja kobieta nie moze spac jak gram na nim pozno, wiec po 22 moge grac tylko na PS3