0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
moją najtrudniejszą grą do której nawet teraz powracam, ale nie przeszedłem (końcowe misji w koloniach wrogach są masakralnie trudne) jest X-Com:Terror From The Deep.
Najtrudniejsza? Hmmm, ciezko powiedziec. Moim faworytem do pierwszego miejsca jest oczywiscie Super Ghouls 'n' Ghosts :] Kiedys na emu GBA sie zaparlem i gralem godzine... Nie doszedlem nawet do polowy pierwszego levela. Nie ma trudniejszej gry - poza tym ten tytul zdobyl kiedys miano najtrudniejszej gry wszech czasow Drugie miejsce ma F Zero: Maximum Velocity na poziomie trudnosci Master. Powiem szczerze, niekiedy mialem nieposkromiona ochote wziac GBA, zamachnac sie wprost przed siebie, czyli na sciane Szczegolnie przechodzenie Fighting Comet'em na tym poziomie trudnosci graniczylo z absurdem ;]] Na szczescie slynnego Jet Vermiliona zdobylem przez przejscie Championshipa 255 razy... Podzialalo
największy hardkor to był przy Twisted Metal 2 na psx'a, Tenchu3 zeby wszystko miec na Master Ninja tez nie jest łatweTime Splitters 2 - wszystko na platynie - jest NIEMOŻLIWE!!!Killzone na hardzie sprawil mi kłopoty delikatnie rzecz ujmując. Power Shovell tez do łatwych nie należy