I jak ze zniszczeniami innych samochodow na trasie, czy tylko samochod ktorym jedziemy podlega zniszczeniom ?
Zgadnij?
Wlasnie jakbym wiedzial to bym nie pytam, lohidzne wydaje sie rozwiazanie gdzie wszystkie autka sie niszcza.
Co z wyscigami premium vs. standard cars ?
A czemu mialoby nie byc?
W sumie racja, bo jedyna roznica to jakosc wykonania modelu samochodu i zniszczenia wizualne.
Ciagle nie wiem (bo nikt mi nie odpowiedzial) jak wyglada kwestia zniszczen mechanicznych.
PD powinno wywalic wszystkie SC i zostawic gre tylko z premium potem wydajac DLC z dodatkowymi premium cars, l
Juz o tym gadalismy. Lepiej miec niz nie miec. Nie musisz grac standardami jak nie chcesz. Dostajesz tak jakby GT 4+ HD za darmo wraz z GT 5 - to zle?
No niby masz, racje, ale takie rozwiazanie pozostawia pewien niedosyt nie sadzisz ? Pewnie w nie jednej recenzji bedzie to napietnowane...wspomnisz moje slowa
Tak jak napisalem moim zdaniem nie bylo/jest to najlepsze rozwiazanie.
zostawic gre tylko z premium potem wydajac DLC z dodatkowymi premium cars,
Tras tez mogli zrobic 30 i potem wydawac DLC, tak samo z track kreatorem czy opcjami dnia i nocy, right? Najlepiej jak polowe contentu wydadza w DLC, bo kazdy lubi placic 3x za jedna gre.
[/quote]
Dodatkowe trasy i tak pojawia sie pewnie w jakims DLC
z tym kreatorem czy opcjami dnia i nocy to troche pojechales. DLC z samochodami zdarzaja sie caly czas.
Śmieszą mnie ci, którzy twierdzą, że zniszczenia są słabe. Jak faktycznie były słabe (te z początkowych build'ów) to płakaliście że mogliby nieco poprawić. Poprawili ale nadal jest źle. PD niestety posłuchało płaczków, którzy tak pragnęli durnych zniszczeń i teraz będziemy oglądać takie kwiatki w GT5. Pomijając już same zniszczenia, które według mnie są na poziomie bardzo zadowalającym jak na symulator (pokażcie mi sim'a z lepszymi uszkodzeniami) to najbardziej wkurza mnie, że na replay'ach będą śmigać poniszczone graty.
To trzeba tak jezdzic zeby sie nie rozbijac o innych
to nie bedziesz musial wrakow ogladac na replayach.
Co do uszkodzen to wygladaja OK, nie ma jakiegos uber realizmu itp. ale tak jak piszez ciezko znalezc cos innego/lepszego w innych sim'ach dostepnych na konsolach.