a najgorsze jest to ze jeden artykuł (80 godzin z developingu) jest sponsorowany i jest tam kompletna ściema.... znam ludzi z tej firmy i wiem ze to najgorsze miejsce na ziemi...
firma bankrutuje i nie ma wcale oddziałów za granica jak ładnie to opisane jest w gazecie... móglbym jeszcze dużo pisać o tej firemce ale pewnie byście nawet w niektóre rzeczy nie uwierzyli
nie chce tu oczerniac tej firmy ale skoro pisza takie bzdury i na bank ten tekst jest sponsorowany to równie dobrze może tak być z resztą zapowiedzi czy recenzji/
Witam,
Lukasz Kowalczyk, aka Wajper, autor tekstu. Wspolpracownik PSX Extreme oraz Associate Producer w Firmie Frontline Studios. Pozwole sobie na nastepujacy komentarz:
1. PE jest niezaleznym organem prasowym, jedyne sponsorowane teksty w nim to reklamy. Nikt ani mnie, ani Redakcji nie sponsorowal, material ten nie sluzy celom promocyjnym, ba - FS jest opisane w niewielkiej ramce, celem arta bylo przyblizenie czytelnikom pracy kierownika produkcji w Teamie developerskim.
Klasyfikacja Twojej wypowiedzi: POMOWIENIE. Zasugeruje Wydawcy podjecie stosownych krokow.
2. Ani jedno zdanie nie jest zmyslone, tak wyglada moja codzienna praca. Tekst byl zatwierdzony przez zarowno Marcina Michela, jak i Jakuba Goryszewskiego w procesie autoryzacji, wszelkie niescislosci zostaly wyeliminowane przed drukiem. POMOWIENIE.
3. Znasz ludzi z tej firmy? Ja Cie nie znam. Pytanie, kogo znasz? Kiedy byles na Kosciuszki ostatnio? Byles kiedykolwiek, by moc oceniac firme i jej dzialalnosc? PROSZE O WYJASNIENIA, Panie Kusanagi, aka Emilu Drozdza. 3-4 lata temu odszedles, gdy Firma miala klopoty finansowe, od tamtej pory sporo sie zmienilo. Jesli Tobie nie udalo sie ewoluowac zawodowo w ciagu tego czasu, nie kalaj imienia firmy i ludzi obecnie ja tworzacych. Byles zatrudniony u nas tylko na dwie umowy zlecenie, ocena Twojej pracy pozostawala "nieco" do zyczenia. Moze zechcesz o tym opowiedziec nieco wiecej, czy ja moge to rozwinac?
4. Najgorsze miejsce na Ziemi - BEZ KOMENTARZA.
5. FIrma bankrutuje - bardzo ciekawe. Czy masz dostep do ksiag rachunkowych Firmy? To powinienes wiedziec, ze najblizszy rok zakonczy sie wielokrotnym zwiekszeniem obrotow w porownaniu do zeszlego. POMOWIENIE.
6. Nie ma oddzialow za granica - jestem gotowe kazdemu zainteresowanemu oficjalny Insider Firmy, ktory udowodni, ze jest to POMOWIENIE.
7. Bardzo prosze, pisz dalej, wiecej. Przedstaw dowody na potwierdzenie swoich tez. Jesli nie, przepros w tym miejscu, zanim na serio rozwazymy podjecie krokow prawnych celem obrony dobrego imienia Firmy. O Twoim poscie niniejszym informuje Administratorow GameOnly.
Pozdrawiam,
Wajper