W zupelnosci sie z wami... niezgadzam.
Warto obejrzec chociaz jeden wysig aby zauwazyc ze aut w wysigach GT jest co najmniej 20 jak nie wiecej...
Grajac online i majac nawet 15-19 przeciwnkiow bede sie czul jak na prawdziwym torze
.
Wruce do programu TOP GEAR.
Juz od dawna sie zastanawialem jaki swietna forma reklamy dla marek sa auta w GT. Szokowalo mnie za te cwaniki pobieraj licencje
jak to oni powinni placic za umieszcenie swoich aut. Jesli ktos ma pojecie o branzy reklamowej napewno przyzna mi racje... reszta niech zamilczy bo sie osmieszy
Ja i wielu innych dzieki tej grze zaczelem interesowac sie motoryzacja albo chociaz rozpoznawac marki... docenilem japonskie.
Kiedy zobaczylem pomysl z GTTV tak wlasnie podejrzewalem ze beda tam materialy z reklamami tylko zastanawialem sie komu bedzie chcialo sie to ogladac... a po obejrzeniu zajawek aktualnie udostepnionych utwierdzilem sie w przekonaniu ze to lipa...
Wrzeszczace kitajce i do tego obraz w SD.
Po za tym wszelki programy motoryzacyjne mnie nudza... najczesciej koles jedzie a kamera z wysokosci jego penisa pokazuje nam jak koles opowiada o tym ile auto spala, ile kosztuje w salonie u Zbycha i inne bzdety. Albo innym razem sie podnieca jak male dziecko ze siedzi za Ferrari i podkresla ze nigdy go nie bedzie na niego stac... on swietnie sie bawi ale nie ja... jak bym chcial ogladac programy z napalonym facetem to musialbym byc chyba gejem
.
A kolesie z TOPGEAR prowadza program... satyryczny... a przedmiotem kpin sa... auta.
"Te FERRARI jest ladne ale musialbym byc totalnym snobem zeby go kupic" lub co s w tym stylu - rewelacja, niema swietych krow...
Tak zaczyna to wygladac ze w takim razie, umieszczajac w jakiejs formie reklamy w GT5 POLYPHONY zacznie wiecej zarabiac z nich niz z sprzedazy gier(motoryzacja wydaje na nia mase kasy).
Jestem pewien dwoch rzeczy: ze dostaniemy rozbudowane demo gry przed finalnym GT5(aby miec dostep do GTTV i ze japonce na bank nie wyrobia sie na czas z zainpletowaniem TOPGEAR i ich testow w grze... bo to lenie haha.
A nasz SCEPolska niech sie wezmie do roboty i juz teraz dogada sie z TVNturbo na temat szybkiej translacji programow.