FM2 nie jest nawet tak realistyczna jak Gran Turismo a co dopiero LFS.
Hmm nie, a GTR zmierza na xboxa! Wiii!!
Ja bym sie tak nie ekscytowal tym. GTR na 360 zostal zapowiedziany jeszcze chyba kiedy 360 jeszcze na rynku nie bylo, albo chwile po tym jak wyszla. Od tego czasu nic nie slychac o tym projekcie i temat wydaje sie martwy. Wcale bym sie nie zdziwil gdyby Simbin po zobaczeniu jaki szeroki wybor kierownic jest na Xa poprostu zrezygnowal z projektu;). Do tego nalezy dodac, ze od dlugiego czasu na rynku jest GTR2 a GTR pierwszy by wygladal bardziej przestarzale niz HL2 i napewno nie zrobilby furory na Xboxie z tego wlasnie powodu.
No chyba, ze cos mi umknelo i pojawily sie jakies nowe informacje nt GTR na Xa, w takim wypadku it's news for me;)
Slyszeliscie ile sobie zycza za GT5P w USA... 60$.
Jak za normalna gre... Ja tego nie kupie... i wy jesli nie chcecie palcic za dema w przyszlosci to warto sie zastanowic.
Za ta cene w tym czasie dostaniecie GTA4 lub inny wypasiony tytul
Wiesz to jest bardzo ciezka sprawa.
Z jednej strony uwazam pomysl sprzedawania GT5:P (to jest cos wiecej niz demo) w cenie powyzej 30$ za strasznie (tutaj wstaw swoje ulubione wulgarne slowo), ale z drugiej strony online w Prologue sprawi, ze bede w to gral wiecej niz w wiekszosc pelnych gier jak wyszly i pewnie wyjda na ta generacje. Cholernie chce pograc wreszcie w tego prologa i kupie go pomimo tego, ze wiem iz wyrzadzam krzywde calej branzy...