Wszystko solidnie się trzyma tylko siedze 1,5 metra od TV, ale do grania na kierownicy jest to IMO dobra odległość.
Moim zdaniem do ścigałek to można siedzieć spokjnie i nawet z nosem w ekranie (+rzut obowiązkowo z kokpitu) - wtedy wczuwka w prowadzenie auta jest największa a krawędzi czy innych pixeli się w trakcie jazdy i tak nie zauważa, liczy się tylko uczucie pędu
.
Ja niestety mam kierownicę (na zdjęciu jeszcze DFP...) przymocowaną do malutkiego stoliczka z ikei (taki kwadratowy za kilkadziesiąt złotych jak dobrze pamiętam), tylko jako, że jest on za niski pod dwie nogi podkładam dwie sterty książek, dzięki czemu nogi wraz z kolanami bez problemu się mieszczą (mam 190cm wzrostu więc nie jest mi łatwo znaleźć cokolwiek odpowiedniego:/). Ogólnie jest wszystko ok, ale nieraz przy dużych przeciążeniach prawie latam po pokoju z całym stolikiem - niestety silniczki w g25 są nieubłagane dlatego używam zaczepów (jeśli mi się chce montować:P ) gumowych...
Aha - stolik okazał się być za gruby, żeby przymocować kierownicę bez przeróbek dlatego na szybciora zmontowałem "redukcję" do mniejszej grubości
Może to beznadziejnie wygląda, ale spełnia swoją rolę (no i przy g25 jest zaleta gdyż bez problemu mogę zamontować skrzynię biegów osobno z prawej strony gdzie ta cieńsz deska wystaje:) )