Napisz czy widać te nieszczęsne ząbki? Grasz na HD TV czy FHD? Jak wypada trasa w Londynie i czy wyeliminowali te lekkie problemy z v-synch, które dręczyły JAP wersje?
Ząbki widać, szczególnie podczas wyścigu, ale nie są one duże. W replayach jest ich bardzo mało (czasem nie widać w ogóle). W tej chwili gram na 40'HDTV w 1080i. Trasa w Londynie jest ładna, choć tak jak było to widoczne na screenach, budowle opierają się najczęściej na prostych bryłach z płaskimi teksturami. Podczas jazdy, czy powtórek (tu z oczywistych względów bardziej widoczne) tego nie widać więc jest bardzo ładnie. Jeśli pisząc o v-sync masz na myśli "rwanie" obrazu to czegoś takiego nie uświadczyłem.
Zdjęcia zrobię jednak dopiero po 17 - brat zabrał aparat na uczelnie
.
Aha i jak wypada model jazdy, czy jest bardziej do Forzy2 czy do GT HD podobny?
Już w playteście GT5P pisałem, że bliżej mu do Forzy niż GTHD (tam to się nie dało jeździć), ale Forza2 to jeszcze nie jest. Jeździ się (w moim odczuciu) bardzo przyjemnie (PRO), choć trzeba uważać - łatwiej wpaść w poślizg niż w demie. Grafika jest świetna, ale to było już widać po screenach.
Opublikowane: Marzec 18, 2008, 14:30:40
Cholera jutro wracam na święta do domu i PS3 miałem zostawić w Wawie, ale po tym jak niespodziewanie dostaliśmy GT5P poważnie zastanawiam się, czy nie udać się do busa z dodatkowym bagażem
.