Ogólnie Shift na moim kompie na najwyższych detalach zjada te wasze Gran Turismo 5 .
Jak będe miał czas dam zdjęcia i podyskutujemy.Pozdrawiam.l
: Wrzesień 25, 2009, 10:34:29 am
Porównamy cienie ,tekstury ,można też porównać chmury w obydwóch grach .Mówie wam będziemy dawać obrazki i będziemy się kłócić .Ogólnie ten post jest nawiązaniem do tematu Forzy 3.
- Takimi postami dajesz tylko wyraz tego jak bardzo boli Cię dupsko że gt5 może tak ślicznie wyglądać. Nie rozumiem że tak trudno wziąć pod uwagę inne aspekty gry. Dla Ciebie wszyscy co czekają na gt5 patrzą tylko na grafike? jak bym chciał pooglądać fajne modele samochodów to włączyłbym sobie wyścigi WTCC na eurosportHD
Aktualnie posiadam combo 4870 x2 + i7 920. Niebawem 5870. Mam również NfS:S na PC. Ciężko by na innym PC wyglądała lepiej - chyba , że u administratora sił zbrojnych USA.
Wygląda lepiej niż na konsoli (rozdzielczość , detale i takie tam). Ale z całą powagą mogę stwierdzić, iż GT5 wywołuje większe wrażenie graficzne.
Mam
GT5 Prologue w domu. Widziałem sporo materiałów dotyczących GT5. Fakt, porównywanie gier do zdjęć, może nie jest najlepszym rozwiązaniem (jak to zbyt dosadnie stwierdziłeś),
niemniej, jak coś prezentuje się nieźle na YT, to w grze właściwej, przynajmniej o klasę lepiej. Tak już jest. Stąd, jeśli GT5 tak kapitalnie wygląda na materiałach, to wprost nie mogę się doczekać jej już w domu.
Oczywiście masz prawo do własnego, odmiennego zdania, ale nie zgadzam się (do czego również mam prawo).
Do tematu powrócimy w grydniu i zobaczymy czy zdanie zmienisz.