...natomiast jest już gorsza od wersji Clubsport Fanateca, tylko że ten jest jednak droższy.
Ty jesteś jakiś cholerny mitoman. ClubSport różni się tylko pedałami, które same w sobie kosztują 200 euro. Kierownica jest ta sama - wykonana porównywalnie do G25, ale ze słabszym force feedbackiem (jeden silniczek vs dwa). Standardowe pedały również są gorsze u Fanateca (o tych za 200 euro nie wspominam, bo jest to cena absurdalna), tak samo jak tandetnie wyginający się shifter. Chcesz przepłacać co najmniej 100% za znaczek Porsche? Twoja sprawa, ale nie wciskaj innym bzdur.
Odezwał się ten który:
A) Wmawiał mi że nie mam kiery i w FM3 gram na padzie, oczywiście mit ten padł po pokazaniu zdjęcia.
B) Wmawia, choć nie miał styczności z kierownicą, ale mówi że G25 jest lepsze całościowo od Normalnej wersji Fanateca. Podpowiem że: G25 ma TYLKO lepsze pedały i lepszy stosunek cena/jakość. Cała reszta przemawia za Fanatec'iem.
C) Ja już od dawna wiem że Clubsport to tylko nowe pedały. No chyba że myślałeś odwrotnie, ale to mnie wcale nie dziwi.
-----------------------------
Generalnie mnie to wali, ok, może być "PRAWDZIWA" TWOJA TEORIA, w przeciwieństwie do Ciebie aż mi tak na tym nie zależy.