Tak jak sobie przeczytałem cały artykuł to mi się nie chce wierzyć w warunki pogodowe i noc na każdej trasie. IMO za dużo wysiłku by to ich kosztowało. Np. taka trasa jak Londyn w nocy wymagała by zrobienia całego oświetlenia, również niektóre tekstury musiały by się zmienić. Nie chce mi się wierzyć, że około 40 tras zrobili w wersji normalnej, nocnej i deszczowej.
Mnie w tych wszystkich superlatywach najbardziej zachwyca oprawa GT5. Dobra kierownica i nie ma synka na świecie..
Cytat: mateo w Stycznia 06, 2010, 12:04:01 pmMnie w tych wszystkich superlatywach najbardziej zachwyca oprawa GT5. Dobra kierownica i nie ma synka na świecie..No, no G25 lub 27
Czy człowiek mający mało wpsółnego z tą serią wsiąknie w świat GT5!? Mam dosłownie paru kumpli co lubują GT, a mi jakoś nigdy nie przyszło do głowy, by chociaż spróbować się wessać.
Do powyższe to do mnie?!
Cytat: Piter_neo w Stycznia 06, 2010, 11:57:23 amTak jak sobie przeczytałem cały artykuł to mi się nie chce wierzyć w warunki pogodowe i noc na każdej trasie. IMO za dużo wysiłku by to ich kosztowało. Np. taka trasa jak Londyn w nocy wymagała by zrobienia całego oświetlenia, również niektóre tekstury musiały by się zmienić. Nie chce mi się wierzyć, że około 40 tras zrobili w wersji normalnej, nocnej i deszczowej. Myślę że jest to do zrobienia, patrząc na PGR4 gdzie odwzorowali całe miasta i różnej porze i pogodzie, a nie tylko wycinek trasy, gdzie poza nim nic nie ma poza wielką plamą czy bitmapą(co będzie w Gt5). Czekam na jakieś nowe filmiki czy shooty.
To w PGR4 da się jeździć dowolnie po mieście?
W pgr4 nie było pięknego efektu hdr z pgr3. Zapomnieli? Raczej nie a w gt5 ma być wszystko na raz w 1080p i rzeczywiście trudno w to uwierzyć. Mi starczy 720p i wszystkie te zapewnienia o których pisali. Rozdzielczość to nie wszystko i jeśli kosztem niej gra ma być uboższa w różne efekty itp. to ja dziękuje.
Ale jak widać na PS3 sie da
CytujAle jak widać na PS3 sie da - Ja jestem niewierny Tomasz muszę zobaczyć żeby uwierzyć
Cytat: Kaszkietowy w Stycznia 06, 2010, 12:47:09 pmTo w PGR4 da się jeździć dowolnie po mieście?Nie, Unlimited trochę przesadza. Tam też są tylko trasy. W GT5 zapewne też będzie kilka layoutów w niektórych trasach miejskich, ale nie można mówić, że całe miasta są wymodelowane.
Cytat: Piter_neo w Stycznia 06, 2010, 12:52:39 pmCytat: Kaszkietowy w Stycznia 06, 2010, 12:47:09 pmTo w PGR4 da się jeździć dowolnie po mieście?Nie, Unlimited trochę przesadza. Tam też są tylko trasy. W GT5 zapewne też będzie kilka layoutów w niektórych trasach miejskich, ale nie można mówić, że całe miasta są wymodelowane.Fakt były odcinki, ale wymodelowane były prawie całe miasta.
Która niestety nie wchodzi No chyba że czegoś nie wiem..
Oficjalna okładka. Ciekawe czy u nas pojawi się napis "pełna polska wersja językowa..."Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Wszystko ładnie, pięknie, ale ja chcę zobaczyć zajebiście dopracowane otoczenie, a nie sterylną papkę... Ładnie wymodelowane fury to nie wszystko.
Pewnie info o polskiej wersji się pojawi...ciekawe tylko gdzie je wsadzą...obstawiam że albo na logo mercedesa na feldze, albo tak w okolicach literki T w logo.
A to GT5 ma być zlokalizowane?
Tylko czy będzie od razu przy europejskiej premierze? W sumie angielski zna się na jakimś tam poziomie lepszym czy gorszym. Tylko że jak ma być rozbudowany tuning i mnogość części to polski język i opis by się jednak przydał.
W przypadku GT 5 lokalizacja powinna stać na wysokim poziomie