Wrzucam te obiecane filmiki. Tak dla picu, od fana dla fanów GT. Grałem z AI ustawionym na 90, Nissan BNR34 Mine's, fizyka PRO, manualna skrzynia, opony R1. Jak widać ledwo udało mi się w 3 okrążeniach wyprzedzić pierwszą Hondę. Z autem trzeba non stop walczyć, co widać na filmiku bo często kontruję. Dźwięki aut to poezja. Skyline brzmi genialnie. Celowo grałem nieco głośniej niż zwykle żeby było to słychać. Pierwszy filmik to przejazd, a drugi replay z przejazdu. Co prawda offscreen, ale coś tam widać.
Przejazd:
Replay
Polecam kliknąć w filmik i otworzyć na YT w dużym oknie. Jakość nie jest strasznie słaba. Można oglądać na full screen.
Fajny ten stoliczek masz. Na premiere GT5 również będę musiał sobie coś fajnego sklecić.
No i jak to widze i słysze, to chyba musze się zastanowić nad jakimś 5.1
ps: nie za szybko zaczynasz skręcać w tym pierwszym prawym nawracającym zakręcie? Ogólnie to widać, że fachowo jeździsz.
Aaa Ty sprytny lisie. Dobrze zauważyłeś, że za mocno ścinam ten nawrót po prostej startowej. Na drugim okrążeniu widać że musiałem zrobić korektę bo walnąłbym w barierkę.
W kino warto zainwestować. Gry nabierają mocy i nie będziesz żałował zakupu. Zresztą mimo słabej jakości filmików widzisz (słyszysz) że brzmi to konkretnie. Pomijam fakt że dzięki 5.1 słyszysz wszystko co dzieję się wokół Ciebie.
Co do stoliczka to pomysł własny ze względu na fakt iż musiałem zrobić coś, co będzie pasowało do mebli.
PS. Dzięki za miłe słowa. Tym bardziej je cenię, że padają z ust konkretnego wymiatacza w GT.