Cytat: czokapik w Czerwca 07, 2010, 19:15:10 pmPS. Misfits i AC/DC mało mają wspólnego z heavy metalem Widocznie wiesz więcej niż fani zespołu, którzy dodali do wikipedii wpis o AC/DC. CytujAC/DC – australijski zespół hardrockowy założony w Sydney w 1973 roku przez braci Angusa i Malcolma Youngów. Zespół jest uznawany m.in. za pioniera muzyki hardrockowej i heavymetalowej wraz z grupami Black Sabbath i Led Zeppelin[3].
PS. Misfits i AC/DC mało mają wspólnego z heavy metalem
AC/DC – australijski zespół hardrockowy założony w Sydney w 1973 roku przez braci Angusa i Malcolma Youngów. Zespół jest uznawany m.in. za pioniera muzyki hardrockowej i heavymetalowej wraz z grupami Black Sabbath i Led Zeppelin[3].
Wiadomo, że podczas jazdy nie ma mowy o takiej muzie. W tego typu grach zawsze wyciszam nutę podczas gry. Ja tu pisałem jedynie o trailerach i genialnym doborze muzyki do obrazu.
Cytat: czokapik w Czerwca 07, 2010, 19:15:10 pmMiło by było jak bym sam mógł sobie wybrać kawałki jakie mają lecieć podczas jazdy .W trakcie jazdy gra tylko silnik - jedyna słuszna opcja
Miło by było jak bym sam mógł sobie wybrać kawałki jakie mają lecieć podczas jazdy .
Podoba mi się intro z Gt3 i Gt4 pomimo czasu bronią się doskonale. To jest właśnie to piękno przedstawiania motoryzacji przez PD.
Nie zgodzę się że PD nie lubi poważnej muzyki, zobaczcie sobie Outro Gt PSP i zapowiedź w nim Gt5. Ja tak postrzegam tą markę.
Cytat: BoBaN w Czerwca 07, 2010, 19:08:22 pmPytanie czy kiedykolwiek byłeś fanem gier wyścigowych? PS. Patrząc na Twoje sygnatury nie dziwię się czemu muza nie przypadła Ci do gustu. Mam tez nadzieję, że Polyphony nie wpadnie nigdy na głupi pomysł wrzucenia do gry brzmień heavymetalowych.jakimś wielkim fanem - nie, ale lubię pograć.Nie oczekuje żadnego metalu, darcia jap itp. ale nie chciałbym też żeby podczas jazdy słuchać było same "umcumcumc" "cykcykcyk" czy innych, w opcjach itp nie przeszkadza mi ta charakterystyczna muzyka : D ale podczas jazdy - hell no.Miło by było jak bym sam mógł sobie wybrać kawałki jakie mają lecieć podczas jazdy .PS. Misfits i AC/DC mało mają wspólnego z heavy metalem
Pytanie czy kiedykolwiek byłeś fanem gier wyścigowych? PS. Patrząc na Twoje sygnatury nie dziwię się czemu muza nie przypadła Ci do gustu. Mam tez nadzieję, że Polyphony nie wpadnie nigdy na głupi pomysł wrzucenia do gry brzmień heavymetalowych.
Cytat: Unlimited w Czerwca 07, 2010, 19:27:18 pmPodoba mi się intro z Gt3 i Gt4 pomimo czasu bronią się doskonale. To jest właśnie to piękno przedstawiania motoryzacji przez PD. Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)<3 Zawsze jak włączam sobie gt3 to lubię obejrzeć <3
Aha. Unlimited zajebisty ten filmik, który dałeś. Nie widziałem tego wcześniej.
Od kiedy to sympatia do wyścigów jest jednoznaczna z sympatią do tych gumowych brzmień? Moim zdaniem to nic nadzwyczajnego, ten amatorski teledysk podoba mi się znacznie bardziej od oficjalnych.
A co się tyczy mojej wcześniejszej wypowiedzi - to gust jaki mają producenci nie zmieni faktu, że jak po długim i wymagającym wyścigu zamiast triumfalnie dojechać do mety, jakieś ciele cię stuknie i obróci samochód... To się zachowasz jak rycerz Jedi ("siła wyższa"), czy będzie to raczej wojownik ("o ty chamie...") ?
Krzych problem jest taki, ze rekord toru bije sie w time trial dlatego Boban Cie nie rozumial, wiec nic Ci w dupe nie wjedzie ;]
Jeśli odnieść to do samego Gran Turismo 5: Prologue i trybu online to musisz KKRT wiedzieć, że jest to jeden z najbardziej spieprzonych multi online jakie w życiu miałem okazję testować. Dlatego też w większości przypadków każdy każdemu wjeżdża w tył z powodu uber lagów. Także sorry no bonus this time.
Zapomniałem o tym. Intro z Gran Turismo PSP to po prostu coś niesamowitego.Oby PD ciągle podążało w tym kierunku, aż do premiery GT5.
A z tymi trailerami i drum'n'bass to dopiero niedawno się zaczęło. Wcześniej GT nie miało takiego charakteru. Po premierze Forzy 3 (tam też tego sporo było) Polyphony zdecydowało , że w ich grze to też musi być i tak jedziemy do dzisiaj Prawie w każdym trailerze.
Mam cichą nadzieję, że największym i najbardziej szokującym newsem o GT5 na E3, będzie podanie faktycznej listy torów. Oby okazało się, że będzie ich w pizdu i jeszcze trochę.
Real Circuit/Germany - idąc tym torem będziemy mieli w obrębie każdej z 20 lokacji(Germany w tym przypadku) trasy prawdziwe jak i wymyślone przez PD + Rally Stages.
To jest fake, spójrz na oświetlenie na samochodzie i te drzewa, nijak nie pasują do tej trasy.
Aha, chyba że tak..zobaczymy
Cytat: Unlimited w Czerwca 09, 2010, 15:41:05 pmAha, chyba że tak..zobaczymy Ja tam ciągle mam nadzieje, że wybór samochodów typu Ferrari, Lamborghini, Pagani czy Koenigsegg będzie co najmniej tak dobry jak w Forzie 3...Patrząc na car liste GT PSP, to strasznie ubogo to wyszło Nawet Ferrari F50 i Lamborghini Diablo nie było (I jedna generacja na dodatek najstarsza Murcielago )
Ale jak znam zycie to nie pokażą nic ciekawego a data premiery to będzie "wkrótce "...heheheh
Mam podobne przeczucia.