Oh, widzę że nawet tutaj jestem cytowany (a pech chciał, że dość często tutaj zaglądam)... cytujcie całą wypowiedź zanim zaczniecie kogoś wyzywać od 12 letnich troli. Właśnie przy tych wspomnianych 20-40 km/h te chmury są moim zdaniem lekko przegięte. Drobiazg.
Cała wypowiedź:
"brak cienia sprawia, że ma się wrażenie unoszenia się auta nad torem. Na innych filmach jakoś tego nie odczuwam, ale to może tylko ja.
Widok z kokpitu jest ok moim zdaniem. Mało widać..cóż... jest mgła i deszcz a nagranie wykonane jest kamerą... Nie będę tutaj go porównywał do F3 by burzy nie wywoływać.
To co mi się nie podoba to przegięte "chmury" wody z pod kół.
Osobiście liczę na zapowiedzianą poprawę odgłosów silnika. To jest punkt w którym GT5 mocno kuleje. Reszta zapowiada się świetnie.. a jak to wyjdzie w praktyce to się okaże po premierze dopiero
"
kilka postów niżej jest kolejna moja wypowiedź:
"Drogie misie... jak można oceniać GT5, które jeszcze nie wyszło i nikt z was w to jeszcze nie grał (typu: "dla mnie to jest gorsza wersja Forzy")? Nie ogarniam tego zupełnie.
Po drugie zluzujcie już z tymi porównaniami GT5 do Forzy3 i na odwrót... te kłótnie już dawno temu przestały być śmieszne. Jeszcze rozumiał bym gdyby to była jakaś dyskusja na poziomie, ale niektórzy z was zachowują się jak dzieci w piaskownicy. Mam wrażenie, że znieść nie możecie, że istnieje jakaś inna konsola poza "waszą własna" na której jest gra, która może być równie fajna lub nawet lepsza od tej "waszej".. przykro się robi kiedy czyta się te wszystkie bzdury. "
jeśli to jest wypowiedź 12 letniego trola to powodzenia życzę.
Pozdrawiam.