ja pier**le ty umiesz czytac ze zrozumieniem? czy ja mowie ze te wszystkie ficzery powstaly w tym roku? Ja mowie o czyms innym.
ja mowie o tym ze turn 10 i PD to nie sa developerzy ktorzy nie wiedza o swoim istnieniu tylko wzajemnie sie obserwuja
http://www.eurogamer.net/articles/turn-10-polyphony-checked-out-forza - to zapewne wytwor wyobrazni redaktorow nie?
np. gdyby nie GT5: prologue to pewnie w forzie nie zobaczylibysmy widoku z kokpitu
gdyby nie forza to tuning wizualny i mechaniczny nie bylby tak rozbudowany w gt5
gdyby nie GT to forza zapewne nie posiadalaby tylu aut i tras (bo przeciez mozna powiedziec ze to marnotrawienie zasobow, skoro gracze przewaznie nie obejdzaja nawet polowy z nich?)
gdyby nie forza to GT5 i prologue nie posiadalby takiego zaawansowanego modelu jazdy
itd itp mozna wymieniac dalej
i tak jak wspomnialem nie mowie tu o tych ficzerach, bo trudno zeby czegos takiego nie bylo po tylu latach roboty. Poza tym to ze forza nie ma np cyklu dnia i nocy czy deszczu nie znaczy, ze inne wyscigowki tez nie.
zapewne jednak dalej bedziesz pierdolil bzdury typu "forza 3 przy GT5 jest mala", nie dziwne bo widac ze jestes betonem ktory z checia by zrobil oltarzyk dla PD i kaza, ale spoko, tymczasem ja wracam do gry ktora ISTNIEJE, a o gt5 narazie bede tylko dalej czytal cuda.