Oby.
Cytat: Snake_Plissken w Listopada 08, 2010, 19:22:23 pmOby. oby nie! bo kasę przebimbałem na Castlevanie...a za inną chcę sobie kupić dunki...ehh ciężkie jest życie bezrobotnego i leniwego człowieka.
http://www.ps3site.pl/oficjalna-data-premiery-gran-turismo-5-potwierdzona/56575/
macie kierownice??
Cytat: ciujo82 w Listopada 08, 2010, 20:38:46 pmmacie kierownice??Mamy.
Cytat: Wooyek w Listopada 08, 2010, 20:49:46 pmCytat: ciujo82 w Listopada 08, 2010, 20:38:46 pmmacie kierownice??Mamy. Jaka jest ,najlepsza kierownica w rozsądnej cenie??
Ja i tak leje na GT5.. nie moja bajka
Kolejny koles ma gre.
Ej. Trzeba było kupić. 1400 koron czeskich to chyba nie tak dużo.
to bardzo przyzwoita cena.Jestem jednak zawiedziony materiałem, który wyciekł do sieci do tej pory. Spodziewałem się, że kwestią godzin jest lista tras i aut oraz jakiś konkretnych informacji o np. tuningu czy zniszczeniach. Mam jednak nadzieję, że jutro moja ciekawość zostanie chodź trochę zaspokojona. ps. jest coś nowego:http://www.gtplanet.net/new-gran-turismo-5-gameplay-video-miata-at-tsukuba/
ps. jest coś nowego:http://www.gtplanet.net/new-gran-turismo-5-gameplay-video-miata-at-tsukuba/są standardy. Na stopklatkach w 720p widać rozpikselowane tekstury "wycięć" na okna itp. Wydaje mi się jednak, że w trakcie wyścigu, jako przeciwny będą wyglądać "znośnie".
Które z nich to standard, bo ja tam widzę wszystkie z przezroczystymi szybami.
Cytat: BoBaN w Listopada 09, 2010, 00:05:10 amKtóre z nich to standard, bo ja tam widzę wszystkie z przezroczystymi szybami. Tak z 60-70% to standardy
OriginalHigh Speed RingHigh Speed Ring - RainTrial Mountain CircuitDeep Forest RacewayGrand Valley SpeedwayEiger Nordwand Short TrackEiger Nordwand Short Track - RainCape RingAutumn RingGrand Valley EastCape Ring NorthCape Ring SouthCape Ring InsideCape Ring PeripheryAutumn Ring MiniHigh Speed Ring - ReverseTrial Mountain Circuit - ReverseDeep Forest Raceway - ReverseGrand Valley Raceway - ReverseGrand Valley Easy - ReverseEiger Nordwand Short - ReverseAutumn Ring - ReverseAutumn Ring Mini - ReverseWorld TracksSuperSpeedway - IndySuperSpeedway - DaytonaAutodromo Nazionale MonzaAutodromo Nazionale Monza - RainTsukuba CircuitLaguna Seca RacewayCircuit De la Sarthe 2009Circuit De la Sarthe 2009 / Change TimeNurburgring GP/FFuji Speedway FSuzuka CircuitSuzuka Circuit - RainRoad Course - IndyRoad Course - DaytonaAutodromo Nazionale Monza No chicaneCircuit De la Sarthe 2009 No chicanesCircuit De la Sarthe 2005Circuit De la Sarthe 2005 No chicaneNurburgring GP/DFuji Speedway GTSuzuka Circuit East courseCityRomeSpecial stage route 7 / NightSpecial stage route 7 / Night / RainCircuito de madridCircuito de madrid miniTokyo R246Special stage route 5 / NightClubman stage route 5 / NightCote D'AzurLondonLondon - ReverseRome - ReverseCircuito de madrid reverseCircuito de madrid mini reverseTokyo R246 ReverseSpecial stage route 5 / Night / reverseClubman stage route 5 / Night / reverseSnow & DirtToscana / change timeChamonix mainChamonix main / SnowEiger Nordwand K TrailChamonix EastChamonix East SnowChamonix WestChamonix West SnowChamonix MiniChamonix Mini SnowEiger Nordwand G TrailEiger Nordwand W TrailToscana Reverse - change timeEiger Nordwand K Trail ReverseEiger Nordwand G Trail ReverseEiger Nordwand W Trail Reverse