Wszystkie zrobilem za pierwszym podejsciem oprocz Fiata, bo sie wyjebalem na koncu (az sam nie wierze jak mozna wypasc z trasy tak wolnym autem lol). Nie mam zadnego replayu ale moge jeszcze raz przejechac i cos nagrac jesli ci to pomoze. W ustawieniach samochodu nic nie zmienialem oprocz skrzyni, ktora ustawialem w zaleznosci od wyscigu. Te rzeczy ktore podalem do GT-R sa bardzo wazne i wazne jest aby byly tylko te na nim zalozone.
W Fiacie zaloz mu te lzejsze szyby i dodaj sportowy filtr, nie zmieniaj w nim oleju bo bedzie mial za duzo koni. Zaloz wszystko z Aero, w sumie to nie ma roznicy co zalozysz aby bylo. Skrzynie skroc mu do minimum i tak nawet tej predkosci nie osiagnie na Tsukubie
W Mazdzie to samo, zaloz tyle aero ile mozna i lekko skroc skrzynie (nie pamietam na ile mialem ustawiana a teraz sprawdzic nie moge bo w B-Spec mistrzostwa jade). Z tego co pamietam to ani wagi ani koni dolozyc juz do Mazdy nie mozesz bo pojdzie ponad limit. Jesli uzywasz lini to nie sugeruj sie nia bo kaze ci hamowac w zlych miejscach a czasami nie musisz hamowac wcale.
W tym evencie z Dodgem tez jest latwo, zaloz mu aero i lekko skroc skrzynie, hamulce daj na 7 przod 3 tyl to bedziesz mogl zawijac dupe na zakretach nie tracac przy tym duzo predkosci. Tu wazne jest pozne hamowanie i draftowanie na prostej za innymi autami. Nie jestem pewien czy mozesz cos dodac koni bo nie mam jak sprawdzic teraz, to samo tyczy sie wagi. Jesli mozesz to zrob to tak aby uzyskac wynik jak najblizszy limitu.
W Hondzie na Tokyo zmien maske na Carbonowa i chyba mozesz dolozyc kilka koni do limitu, najprawdopodobniej ktorys filtr. Zaloz mu aero, skrzynie skroc tak abys mial dobre przyspieszenie bo raz ze tam jest tylko jedna taka prosta gdzie ta Hondzina mogla by zaszalec a dwa to, ze i tak nie da rady bo lipne to auto strasznie. Na tej trasie bardzo wazne bedzie plynne pokonywanie zakretow i tu bedziesz mial najwieksza przewage, jesli trafi sie okazja to draftuj za kim sie da i ile sie da. Hamulce ustaw na 8 to pozwoli ci na naprawde pozne hamowanie.
Ustawienia do Nissana i co w nim zamontowac masz na poprzedniej stronie. Pamietaj tez zeby w kazdym aucie zalozyc wszystko co sie da a nie ma to wplywu na wage ani konie. Czyli FC Transmission, Twin Plate Clutch, Semi-Racing Flywheel, Adjustable LSD, Torque Sensing Center Diff, Carbon Drive Shaft i FC Suspension.