Mój 40-poziomowy "Jankes" masakruje Waszych specjalistów okrutnie. Wycofałem go, do dyspozycji macie czterech kierowców na 31 poziomie i jednego na 0. Pogońcie ich.
Tryb ten ma dużą wadę - gdy ja jestem hostem (moja PS3 robi za serwer), mogę wystawić tylko jednego kierowcę. Waszych może być ile wlezie (max sześciu). Wychodzi na to, że pomimo służenia moją konsolą, mam najgorzej. Bez sensu, do poprawy - jak już wprowadzać limit, to powinno być dokładnie odwrotnie.
Ukończyłem ostatni wyścig na 40 poziomie w B-Spec, w którym wystawiłem czterech kierowców na zerowym poziomie. Prowadząc X2010 wygrali bezproblemowo, pomimo nieustannych opadów deszczu. Awansowali od razu na 31 poziom
Dostałem też bilet poziomu 24, za ukończenie klasy endurance, który wylosował mi F1 2007. Od razu wziąłem ją do sezonówek przeznaczonych dla F1 na testy. Co za maszyna! Jak to się prowadzi, cudo. Musimy sobie zorganizować jakąś sesję w multi z ich udziałem (wszyscy na starcie ten sam bolid), emocje będą pierwsza klasa.
W tym momencie w całym A-Spec i B-Spec do zaliczenia został mi tylko jeden wyścig - 24h po Nurbie w A-Spec. Tylko najpierw trzeba się doczołgać do tego 40 poziomu
A da się online sprawdzić postępy naszego kierowcy?
Wiem, że jest pasek lvl, ale coś poza tym? Wyniki wyścigów, wygrane itp?
Jak odbierasz kasę i doświadczenie zdobyte przez kierowcę, wyświetla Ci się lista z wynikami - kiedy, w jakim wyścigu, która pozycja.