Hmmm...
Ja przyznam nie wiem co o tym sądzić wszystkim. DLC niby fajne. Marzyłem o samochodach wyścigowych w GT 5, ale liczyłem na jakieś prawdziwe samochody, a nie tuningowe wymysły PD. Inna sprawa, to nie są do końca nowe auta tylko modyfikacje już istniejących. Coś jak Chrome Line i Stealth
Liczyłem po prostu na całkowicie nowe modele, zwłaszcza na samochody z którymi Kaz rywalizował na Nurburgring 24h (Lexus LFA Race Car, Mercedes SLS GT3, Audi R8 LMS czy BMW M3 GT). Po za tym nowe Gokarty? WTF? Czy to naprawdę było konieczne? Czy te gokarty mają jakiś głębszy sens dodający do gry? Tego nie ogarniam. No ale trudno nowe auta kupię, bo te modyfikacje już istniejących modeli bardzo mi się podobają.
Co do torów to... z jednej strony SUPER! SPA jest moim ulubionym torem wyścigowym, a do tego trzyma naprawdę konkretny poziom, aleee (znowu ale) czemu tylko 2 tory?
No dobra fajnie niby ok... Ale znowu jeden tor gokartowy? Co ten Kaz ma z tymi gokartami? Wolałbym by wrzucił on jakieś solidne tory dla prawdziwych samochodów, a nie gokarty
DLC ze sprzętem wyścigowym i farbami nie komentuje bo nie ma czego. Mam cichą nadzieje, że to nie jest ostatnie DLC do GT 5, bo póki co to DLC nie zaspokaja moich oczekiwań, choć jest fajne.
Tyle ode mnie, co do SPEC II na nowego Nissana GTR właśnie zarabiam, więc niedługo sprawdzę co i jak z tą furą. Wkurza mnie po raz kolejny raz brak możliwości tworzenia tras z punktu A do B... Skoro na wersjach pokazowych to było, to czemu w pełnej kompletnej wersji tego nie mogą wrzucić? Kompletnie nie ogarniam podejścia Kaza
No nic, cieszę się, że gra w jakiś sposób się rozwija, ale to ciągle nie jest to czego od niej oczekuje.