[...] nie wiem jak wy, ale ja juz zbieram powoli pieniadze na psp [...]
'my' tez, a jakze - w koncu konsolka moze okazac sie prawdziwym hitem, a takie zawsze warto miec w posiadaniu [chocby po to, by pokazac sie innym ze strony 'ja to mam, a wy nie - glupi wyznawcy blaszakow' ;].
[...] czuje wysoka cene, przesuniecie premiery i plonne nadzieje [...]
ciiisza - to miala byc tajemnica, a ty zawsze wszystko musisz rozpowiadac ;]. na nastepny raz dobrze sie zastanowie zanim cokolwiek cos ci przekaze od wydawcy ;]...
[...] ale tak racjonalnie, czyli na rozum rzecz biorac kaxi, to nie zdziwilbym sie wysoka cena [...]
nie kracz, amar - nie kracz, bo jeszcze to, co mowisz sie spelni i nie bedzie zbyt wesolo. a sony podawac sobie ceny moze - z nimi to jest tak, jak z pewnym 'czyms' - raz podskakuja, a raz opadaja ;].
[...] nie uwazam, zeby sony pokonalo nintendo... [...]
jakby to powiedziec - jestes w mniejszosci ;]. sony to w chwili obecnej duzo potezniejsza firma niz wielkie 'n'. wystarczy, ze wydadza 'troche' grosza na kampanie reklamowa, a maja klientow od pytona. i zapewne tak wlasnie zrobia, bo chyba nie po to produkuja nowy sprzet zeby dac radosc jego posiadaczom tylko, zeby samym sie wzbogacic, nie?
[...] psp nie bedzie konkurentowac z gba [...]
no pewnie, ze nie bedzie - bedzie konkurowac, a nawet i to nie... zmiecie kieszonsolke nintendo jednym, lekkim podmuchem. i choc jestem calym sercem za ninny, a gameboy'e to moja przeszlosc, terazniejszosc i przyszlosc, jestem pewien, ze to nieuniknione. sony wins...