Też macie tak, że czasami na początku levelu (zawsze w 4 jak odpalam z menu ten level u mnie) niektóre tekstury są rozmazane i się doczytują w sekundę lub kilka? Np. w czwartej planszy (tej z dema) tekstura podłoża przez ułamek sekundy jest taką papką jak z ps2 i się wyostrza
Np. w tej ze skuterem (drugiej chyba bo na razie ze skuterem miałem 2) zauważyłem że czasami na początku skuter ma tekstury z ps2 przez kilka sekund lub ściana za nami jak się zacznie level, jest zblurowana (nie efekt graficzny tylko nie ostre tekstury) i tez się dogrywają w sekundę czy tam dwie-trzy. W czasie gry potem tego raczej nie zauważyłem, chociaż raz na posadzce z kompasem też się ostrość "dograła"
W czwartej planszy zawsze tekstura podłoża jest zblurowana na maxa przez ok. sekundę. Ja rozumiem brak loadingów, ale brak instalacji na dysku
Chcieli pokazać jakie są kozaki i co potrafi ps3??! Zero instalacji (HS wgrywał 2GB
) ale mogli już dać ten czarny ekran sekunde dłużej czy dwie... lub instalacje. Też tak macie w 4 planszy? ktoś zauważył? Może mam coś z laserem ps3?
w demie tego nie było
proszę sprawdźcie bo się martwię
PS. Słyszałem, że w girsach nawet były takie cyrki że sama siatka poligonów była a tekstury się dograły
prawda to? i w udf tez tak macie?