Pod startem są opcja bonusy i tam można sobie połączać filtry, zmieniać postacie i wgl. Wpiszcie kod na koszulkę z rendera jak przejdziecie
Od bonusów się ona nie odblokuje... bo pisze by wpisac tajną kombinacje
Drake's Baseball T-Shirt
Enter code at costume select screen.
Code Effect
Left, Right, Down, Up, Triangle, R1, L1, Square Unlocks Drake's baseball t-shirt from render.
Zgadzam się z Marcepanem, jedyne co można tej grze zarzucić to nie dopasowanie innych bonusowych ubrań do filmików i żako nie dograna tekstura na czas jak się zaczynają levele. Mogli zastosować mocnego blura na około postaci na czas dogrania. Brak multi tez boli, bo szybkość animacji można w bonusach przyśpieszyć i na multi by była gra idealna jak girsy. No i okładkę w PAlu zrąbali
Wolał bym tą z NTSC czyli postawa madafaki z gnatem na barku
Tak jak pisze minusy na siłę, innych nie ma !! Grę przeszedłem na normalu i hard, przyjadę to kończę ten 4 poziom. BTW on jest straszny, w tej planszy z dema nie mogę przejść
a co będzie potem. Archimenty? też cieszą zwłaszcza że za nie dostajemy różne opcje do gry typu stroje, galerie bronie? itp. Nie żałuje żadnej złotówki za ta gre. Pokuszę się o napisanie, że dał bym i 299zł byle ją mieć! Takie gry chcę na ps3! uczcie się od ND !!