i tak nie zmienia to faktu, że to chyba najlepsze w tym momencie arcadowe wyścigi na 360'tke.
Cytuji tak nie zmienia to faktu, że to chyba najlepsze w tym momencie arcadowe wyścigi na 360'tke.Dla mnie takimi najlepszymi wyścigami arkejd są nadal te z poprzednika - Burnout Revenge! Totalna rozwałka, speed, muza, nawet graficzka do dzisiaj momentami daje naprawdę radę. Szkoda że odeszli od takiej formuły.
Egzakli, "stary" burnout był dla mnie dużo bardziej rajcowny niż Paradise. Co prawda grałem tylko w demo najnowszej odsłony ale to chyba własnie demo powinno zachęcać, a nie odpychać (w moim przypadku). Mam nadzieję że nowy Burnout będzie w stylu 3/4.
Not to worry though, because a Sony source has confirmed to Eurogamer that the download will be released in Europe as well.There's no word yet on a price point (it will cost USD 30 across the pond), or an exact release date other than the autumn target identified last week.
Jak to będzie z tymi motorami? Płatny dodatek czy za free. Pytanie jeszcze, kiedy to się pojawi?
Dobra, ale kiedy w końcu to dostaniemy?
Wypadki są totalnie beznadziejne ale przymykam na to oko ze względu że tak wypasiony dodatek jest darmowy. Brawa dla dewelopera. PS. Głos ryczących jednośladów po prostu zrywa beret.
Jak zwykle sie czepiacie o bzdety, wam to się nigdy nie dogodzi
Cytat: Wooyek w Września 18, 2008, 19:52:22 pmJak zwykle sie czepiacie o bzdety, wam to się nigdy nie dogodziWyolbrzymiasz i dodajesz liczbę mnogą pisząc tylko o mnie.
Plissken, sprzedaj mi burnouta za 85zl
Cytat: dark\ w Września 23, 2008, 17:47:11 pmPlissken, sprzedaj mi burnouta za 85zl Nie mam Burnout'a.
Cytat: Snake_Plissken w Września 23, 2008, 17:54:34 pmCytat: dark\ w Września 23, 2008, 17:47:11 pmPlissken, sprzedaj mi burnouta za 85zl Nie mam Burnout'a. wez zalatw i mi sprzedaj
Cytat: dark\ w Września 23, 2008, 18:08:19 pmCytat: Snake_Plissken w Września 23, 2008, 17:54:34 pmCytat: dark\ w Września 23, 2008, 17:47:11 pmPlissken, sprzedaj mi burnouta za 85zl Nie mam Burnout'a. wez zalatw i mi sprzedaj Haha. Teraz każdy będzie chciał zagrac w Burnout'a. Tak w ogóle. Ma ktoś sprzedac?
Cytat: RyoHazuki w Września 23, 2008, 18:10:30 pmCytat: dark\ w Września 23, 2008, 18:08:19 pmCytat: Snake_Plissken w Września 23, 2008, 17:54:34 pmCytat: dark\ w Września 23, 2008, 17:47:11 pmPlissken, sprzedaj mi burnouta za 85zl Nie mam Burnout'a. wez zalatw i mi sprzedaj Haha. Teraz każdy będzie chciał zagrac w Burnout'a. Tak w ogóle. Ma ktoś sprzedac? ja juz chcialem od dluzszego czasu kupic, tylko czekalem na rok szkolny ;d
W czwartek będziecie mogli kupić go poprzez PSS.
Ile waży wersja z PSS? Pobawiłbym się Burnoutem na PS3, prawdę mówiąc...