0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
mi raczej chodzi o to ze rózne gatunki rozwijaja sie jakos a bijatyki (nie wszystkie) stoaja w miejscu - tak jak VF czy TekkenJa juz za stary jestem na takie gry chyba
mi raczej chodzi o to ze rózne gatunki rozwijaja sie jakos a bijatyki (nie wszystkie) stoaja w miejscu - tak jak VF czy Tekken
PS3 coraz bardziej traci w moich oczach.
Gra i tak jest nic nie warta (w moich oczach =P)
W moich też ale nie ze względu na VF5.
Jedno pytanko ? :Grałeś w Virtua Fighter 4 ?
Oj solid solid. Widac ze nie jestes z tekkenem za pan brat.
Cytat: "aphelion"Oj solid solid. Widac ze nie jestes z tekkenem za pan brat.Grałem w Tekkena ale właśnie te juggle mnie wkurzają. Koleś podbija cie w powietrze i już możesz odłożyć pada bo walka skończona. A już najbardziej wkurza mnie Christie/Eddy. Mój kumple w miarę nieźle gra Brucem a jakiś dzieciak go rozwala Eddym.
Mój kumple w miarę nieźle gra Brucem a jakiś dzieciak go rozwala Eddym.
a wcale nie mowie ze nie grales, ja tylko sadze ze masz troszeczke bledne pojecie na temat systemu rzadzacego tekkenem.
to te juggle są w VF?
"Kikizo has known about the plan to release VF5 on Xbox 360 since around March this year, but as soon as the pre-E3 announcement of the PS3 version came, Sega has kept quiet about it. The publisher even distributed screenshots that were labelled as '360 version' to certain media ahead of an official console announcement in early 2006. However, Kikizo can reveal that early code is running on 360 right now and that 360 owners will, apparently, benefit from the additions and refinements that will be made to the 'Version C' arcade revision, while the PS3 version will be based around the imminent Version B. This is, of course, subject to change. However, as AM2 told Kikizo in the summer, there will be no online play for any version of the game."
Dzięki. Może nawet sie skusze na to cuś. Dobrze że bedzie i na X360 bo być może go kupie.