Pierwsze 2-3 odcinki obejrzałem kiedyś u brata, średnio mi podeszło, ale później jakoś się przemogłem. Zdecydowanie warto, chociażby dla tekstów Ariego (agent głównego bohatera), chociaż rozkręca się on dopiero w drugim sezonie
. Jeśli spodoba Ci się How To Make It In America (tylko 8 odcinków po 20 kilka minut), to spodoba Ci się Entourage, u mnie było dokładnie w ten sposób.
Aha, zacząłem Breaking Bad, świetny serial dramat/kryminał, o nauczycielu chemii który po tym jak dowiaduje się, że ma raka, zaczyna robić metaamfetaminę, żeby zostawić trochę więcej pieniędzy dla rodziny jak umrze.
@svonston
Mad Men kiedyś próbowałem, ze 3 odcinki, ale jakoś mnie zniechęcił
@Marins
4400 napewno obejrzę, słyszałem wiele dobrego o tym serialu i jak tylko skończę Breaking Bad (a długie nie jest, więc za 2-3 dni to się stanie
), zacznę go oglądać
@Ciapkas
Spartakus straszna kicha jak dla mnie, są cycki i w ogóle, ale jakoś do mnie nie przemawia, zalatuje mi to taniochą strasznie (obejrzałem 5 odcinków); 90210, One Tree Hill i The OC to moja dziewczyna ogląda(ła), ale to jakoś nie dla mnie, za bardzo babskie seriale
@Szymku
The Sopranos to mistrzostwo świata, jeśli lubisz takie gangsterskie klimaty to napewno spodoba Ci się The Wire, drugi obok Rodziny Soprano mój ulubiony serial
@Ma_Niek
Six Feet Under też napewno sprawdzę, jak był w TV bodajże na TVNie to kiedyś go oglądałem i bardzo mi się podobał, dzięki za przypomnienie
@windomearl
Twin Peaks widziałem, średnio mi podchodzi, może kiedyś do niego wrócę, ale napewno nie teraz