To tak odnośnie działania na szkode firmy. :]
Nie bardzo. Zwykla ocena ludzi.
Ah tak. Mylisz się kolego bo publiczne wyśmiewanie się z cudzych owoców pracy jest powszechnie uznane za znieważenie tej osoby, to nie była konstruktywna krytyka. Dodatkowo nie dałem ci żadnego prawa do posługiwania się tamtą galerią. Poza tym jako że niejaki Daim jest twoim pracownikiem to w tej sprawie dzielicie się razem odpowiedzialnością.
Naprawde mam cytowac co pisales o Nibris?
Oczywiście, cytuj wszystko co znajdziesz. Ja się pośmieje z twojego tłumaczenia, inni też. Jeżeli oczywiście chcesz dalej się kompromitować w taki sposób, twój wybór.
Nie będę cytował logów z gg. Nie uwazam, ze to eleganckie. Zastanawiam się czy Revo dał Ci na to zgodę, czy sam zadecydowales za niego? I dlaczego pokazujesz tylko początkową rozmowe? Tak czy siak jesli bedziesz sie upieral udostepnie publicznie komentarze teamu. Ale nie jestem pewny czy chcesz...
Nie tyle co nieeleganckie co po prostu nie istnieją i nigdy nie istniały logi które poprą twoje zdanie, fałszywe zdanie. Tą rozmowę pokazałem bo jest to dowód w tej sprawie, wyciąłem całą prywatną korespondencje. Za to pokaż mi dokładnie gdzie dałem tobie pozwolenie na pokazywanie mojej galerii. Obnośnie 'dalszej rozmowy'... Nie istnieje dalsza rozmowa, jeżeli uważasz inaczej to przestań kłamać i daj mi wreszcie dowody! A co do opinii teamu podam równoważny argument... Chcesz żebym dał ci opinie moich znajomych, pani ze sklepu i to co sobie zaraz wymyśle? Pytam. Gdzie sens w takich wypowiedziach?
Sprawdz formy dzialanosci obu firm, sprawdz kapital i powroc do rozmowy. A stwierdzenia nie chce komentowac nawet, natomiast skontaktuj sie z Marcinem czy wciaz jeszcze pracujesz we Frontline...
No właśnie. Możesz mi powiedzieć dlaczego w caaałym Internecie, jak długi i szeroki, nie można znaleźć adresu twojej 'wielkiej korporacji', ani chociaż jednego nazwiska osoby która pracuje w Nibris. (
)
Aha, to jak już zwolnisz mnie z firmy której nie jesteś pracownikiem (
), to później zajmij się jeszcze kilkoma osobami z teamu, szczególnie tą jedną najbardziej niewygodną o której wiesz i ja wiem. Potem zwolnij całe FS i przejmij budynek, będziesz wreszcie miał własną siedzibę. Taki dowcip.
Podaj więc szczegóły i personalia. Z checia poslucham
Oczywiście że nie będę ujawniał żadnych personaliów i faktów, sam wiesz że ty nie chcesz tego bardziej niż ja.
Nibris to przedsiewziecie, w którym uczestnicze istotnie, aczkolwiek nie jestem głownym graczem.
Skomentuje to tak --->
Dzielnie się bronisz odbiegając od tematu i przekręcając kota ogonem. Widać że tajniki nieuczciwej socjotechniki masz dobrze opanowane jednak nie myśl że twoje poczynania nie odbiją się kiedyś echem i nie obrócą się przeciwko tobie.
Wiec radze Ci liczyc slowa jesli nie chcesz, zeby "mrówka" zrobiła Ci kuku.
I ja i ty dobrze wiemy że teraz trzęsiesz gaciami i pewnie musisz jeść wiadra tabletek na obniżenie ciśnienia. Ty już dobrze wiesz że należe do osób które wiedzą o tobie więcej, tych osób które mają wystarczającą moc żeby to tobie stało się kuku i zakończyły twoją piękną karierę gamedesignera-manipulanta w zarodku. Jeżeli będziesz zagrażał mi lub Frontline to pewne osoby zabiorą się za brutalniejsze działania ku twojej osobie i uwierz że tak się może stać.
Jeżeli spełnisz pewien warunek to możliwe że tak się nie stanie. Mi chodzi o sprawiedliwości i zwrócenie mojego honoru który zbeształeś wielokrotnie. Oboje dobrze wiemy że nigdy nie istniały dowody które mówią że tym masz racje.
W tym momencie nakazuje ci tutaj i jawnie przeprosić mnie na publiczne znieważenie i przyznanie mi racji że to Ja zrezygnowałem z pracy u was podczas jednej z rozmów z Revo. Tak to jest że wierzba wygrywa z wiatrem tylko dlatego że mu ulega. Teraz radze tobie ulegnąć bo ja mam siłę huraganu...